Cilt Bakımı Ürünleri Kuaförümden Cilt Bakım Tavsiyesi_?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

paytak_paytak_kosan_koala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
4.335
1.274
Kızlar, aslında konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum
bugün kaşlarımı aldırmaya gittim ve kuaförüm bana sana cilt bakımı uygulayalım dedi.
şimdiye kadar hiç böyle bir girişimde bulunmadım doğrusu.
hep kendimce cildimdeki izleri, kurulukları geçirmeye çalıştım.
ama ne gözeneklerim kapandı, ne kuruluklarım tam anlamıyla geçti..
10 seanslık, 2 günde bir 2şer maskeyle uygulayacağı bir bakımmış bu.
ve özel olarak bitkisel bir krem yaptırıyormuş, seanslar sırasında o kremin kullanılışını da anlatıcakmış.
ücretini sordum, krem+10 seans 1 milyara mal olur dedi :26::26:
pahalı mıdır, normal midir, nasıldır bilemedim...
aslında çok istiyorum ama aklım karıştı,
bu şekilde cilt bakımı yaptıranınız varsa ne kadara mal oluyor acaba:44::44:

1 milyar mı O kadar parayı vericeksen sakın kuaförde yaptırma canım.Bu iş üzerinde uzmanlaşmış cilt bakım salonları var,onlarda bile bu kadar pahalı değil.Üstelik maskeler asla 2 günde bir yapılmaz.Profesyonel bakımların üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekir,çünkü bizim evde kullandıklarımızdan daha ağır kimyasallar kullanırlar ve cilt kendini ancak o zaman toplamaya başlar.İlla dışarıda yaptıracağım dersen estetisyenlere danış,cilt tipini belirlesin ondan sonra uygun bakıma karar verirsin.Ama sakın o kadar çok para verme

doktor değilse eğer bu kişi sakın güvenme.her işin bir bileni var sonuçta.hem çok pahalı.bence paraya sıkışmış kuaförün arkadaşım.

kesinlikle para tuzagi bunu garanti ederim.
gercekten cilt bakimi yaptirmak istiyorsan ve bunu verecek butcen varsa lutfen en luks merkezlerde uzmanlara yaptir zaten bu kuaforunkinden daha az tutacaktir....

Ben kendim hazırladığım ve ayrıntılı bilgi verdğim cilt maskesi tarfimi yazdım ama ilgilenen kimse yok yeni üye oldum sırf dikkatimi çekti bende paylaşayım istedim bayanlar meraklı ve araştırır sanıyordum sanırım bir tek benim

teşekkür ederim kızlar, baya bir yardımcı oldunuz..
bana da zaten oldukça fazla gelmişti
umarım doğru düzgün bir yer bulabilirim. ankaradayım, bu konuda bir fikriniz var mı nerede yaptırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…