Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuaförlerin Sattıkları Saç Bakım Ürünleri

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kunfeyekun75

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
185
28
Kızlar size bu konu da bir yazı yazmak istedim.. Bilirsiniz ki her kuaför ün mutlaka önerdiği ve size satmak istediği saç bakım ürünleri olur.. Bu en ucuz kuaförden en lüx kuaföre kadar böyledir. Nereye gitseniz saçınızın bakıma ihtiyacı vardır. Ürün önerirler ve sanki onu almazsanız kel kalıcaksınız veya onu almayarak saçınıza kayıtsız kalıyorsunuz saçınıza çok kötü birşey yapıyormuşssunuz gibi surat asarlar.. Sanki saçımızı çok düşünüyorlar da aman afedersiniz bizim saçımızın derdi onları gerdi sanki :)) Tek düşündükleri o ürünleri bize satıp para kazanmak. Bn hiçbir kuaförün bu konuda bizim saçımızın hayrına davradığını düşünmüyorum.. Zaten bana saçımla ilgili hayat hikayemdeki tecrübelerim bir şey öğrettiyse o da kuaförlere güvenmemektir.. Benim senelerce gittiğim kuafördür demeyin bu çok büyük bir yanlış.. Tanıdıkda olsa eski de olsa siz onun için malesef bir para kaynagından baska bişey değilsiniz.. Çünkü ben bu işe uyanmadan önce selective in ürünlerini 1 değil 2 değil 3 katı fiyatına aldım hem de tanıdık kuaförden.. 3 katı diyorum.. Tabi insan blmiyo o zaman daha lisedeydim kuaföre yeni yeni gitmeye başlamıştım.. Hayır sen bana bunu üstüne biraz fark koyup sat ama el insaf yani.. Ürünün gerçek fiyatını toptan kozmetikçi de gördüğüm de yaşadığım hayal kırıklığını size anlatamam.. Kızlar siz siz olun o an size mantıklı gelse de dikkatinizi çeksene kuaförün sattıgı ürünü almayın..

Gittiğinizde katalogları inceleyin begendiğiniz şeylere rastlayabilirsiniz.. Veya size anlattıklarında dinleyn.. Düşünücem deyin almayın asla da kendinizi almak zorunda hissetmeyin.. Not alın baktıgınız seyin markasını internetten araştırın fiyatını.. Zaten farkı görünce inanamayacaksınız.. Geçen sene 9 liralık saç maskesini anneme 35 liraya sattılar gidip kavga edicektim parasından değil dolandırıcılıklarından.. Annem tabi ne bilsin kadın yani anlatmışlar da anlatmışlar almış o da.. Dediğim gibi ürün pahalı olsun ucuz olsun internetten veya da toptan kozmetik ürünü satan magazalardan alabilirsiiz.. Ben bu aralar bir siteye takılıyorum baya sevdim çok güvenli kargo da hızlı geliyo kredi kartı istemezseniz kapıda ödeme filan var kozmoya die bi site.. Ben bu ara ordan aldım ne aldıysam ürünlerin orjinalliği konusunda güvenilir bir site bi de kaliteli hep markalar var.. En son aldıgım nashi lerimi filan ordan aldım.. Gitti gidiyor dan da alınabilir ama pek güvenemiyorum kozmetik konusunda gg nin satıcılarını çünkü adam bugun satar yarın bidaha adamı bulamazsın gg de öle yani dukkanı kapatıp gidebilir mesela asla parfüm alınmaz gg denEn Büyük KK.. Bide gg ürünlerin satımında yuzde 20 fark alıyo satıcıdan e bu da bize yansıyo.. Ama gg yi şöyle kullanabilirsiniz mesela yurt dısından ürün gtirmek zor ya orda yurt dısı ürünü satan satıcılar var ama belli bir begendiğim satıcı yok onu kendiniz bakıcaksınız bazen guzel yurt dısı ürünü uygun fiyatlı olarak satanlar oluyo.. Güvenlik sistemi olarak gg nin üzerine tanımam tabiki..

Bir de kuaförler şok bakım yapalım filan die de baskı yaparlar onların şişeleri buyuk baya kullandıkları ürünlerin şimdi markayı hatırlamıyorum da gerçekten işe yarayan ama kendimiz alırsak işte tek aşama şişesi 200 300 lira olan ürünler var.. Bütün seti alsan 600 lira para vericen mesela internetten bakıyosun yaptırmak mantıklı geliyo ama.. İnanın onuda kuaförde yaptırdıgınız bakım sayısının eger ürünü kafaya koyup alırsanız heralde bir 50 katı daha çok yapabilirsiniz.. Ürünleri gıdım gıdım kullanıyorlar. Çok begendiğiniz bir bakım kampanyası olursa onu da bir kere yaptırmakla hiçbir işe yaramaz bir kaç defa gelip yaptırırım diyorsanız gdin pahalı da olsa ürünü alın derim ben..

Aslında sadece saç bakım ürünüyle sınırlı değil tabi kuaförlerin satmaya çalıştıkları şeyler bugune kadar o kadar değişik şeylerle karsılaştım ki :) Ponzan yanında yoksa sana ponza satmaya calısır yoksa ortak olanı kullanıcam der yani sen zaten tek kullanımlık ponza kullanmak zorundasın kullanıp at bunu 3 liraya aldıgın ponzayı onda bunda kullanıp nasıl insanların sağlıgıyla oynarsın.. (bu dediğim olay da dandik bi yerde değil hani iyi bir kuaförde oluyor ) İşte böyle bunLAR.. Hadi ponza satmak mantıklı ama kolye incik boncuk oda spreyi neler neler..

Öptüm

Son düzenleme:
Evet canım çok haklısın malesef kuaförler gelen müşterileri hep sömürmeye çalışıyorlar. Onlara göre saç hep bakımsız ve kırıkları alınması gerekiyor.Ben bir keresinde saçlarımın kırıklarını aldırmıştım ertesi gün de başka bir kuaförde saçıma boya yaptırdım.Boya yaptırdığım kuaför baktı saçlarıma saçının kırıklarını almamız gerek dedi halbuki ben daha bir gün önce kırıklarımı aldırmıştım ! Yani saçın durumuna hiç bakmıyorlar klasik cümlelerini söylüyorlar hep.
Kadınlar kulubu sayesinde saç bakımı konusunda çok şey öğrendik kuaförlerin palavralarına insanlar inanmıyor artık.Evde çok daha ucuz ve kalıcı yöntemlerle bakım yapıyorlar

Evet canım çok haklısın malesef kuaförler gelen müşterileri hep sömürmeye çalışıyorlar. Onlara göre saç hep bakımsız ve kırıkları alınması gerekiyor.Ben bir keresinde saçlarımın kırıklarını aldırmıştım ertesi gün de başka bir kuaförde saçıma boya yaptırdım.Boya yaptırdığım kuaför baktı saçlarıma saçının kırıklarını almamız gerek dedi halbuki ben daha bir gün önce kırıklarımı aldırmıştım ! Yani saçın durumuna hiç bakmıyorlar klasik cümlelerini söylüyorlar hep.
Kadınlar kulubu sayesinde saç bakımı konusunda çok şey öğrendik kuaförlerin palavralarına insanlar inanmıyor artık.Evde çok daha ucuz ve kalıcı yöntemlerle bakım yapıyorlar

Evet canım çok haklısın hepsi birbirinin aynısı birde sürekli birbirlerini beğenmezler yok bu saçı daha önce kim kesti yok kim boyadı.. Yemiyoruz bu numaraları artık.. Hayır en üzücüsüde malesef ama malesef sırf para almak için bir kadının saçlarını kesmeyi göze almaları.. Hiç yakışır mı yakışmaz mı diye düşünmek yok.. Nefret ediyorum bütün kuaförlerden gerçekten mecbur olmasam hayatta gitmem.. Kuaförler hakkında iyimser düşünen bir kadın henüz yeterince akıllanmamış veya bişey yaşamamıştır derim ben.. İyi kuaför yoktur yani o dereceyim :KK70: En Büyük KK

X