canım ben bunu kullanıyorum ama tereddtluyum kökten mı alıyor yoksda kırıyor muŞöyle bir alet var onunla yapsan?
Vivet kase ağda. Onun kazanı oluyor canım, 10 lira mı 15 lira mı birşey. Kalıp halindeki ağdayı kazanda eritip kullanıyorsun. İstersen cezvede falan da ısıtırsın kullanacagın kadar.
Vivet Ilık ağda var o sıvı halde. Teneke kutuda oluyor 700 gr.lık. Onuda kazana oturtup ısıtıyorsun, kullanıyorsun.
Kışın naturel (yeşil) olanı, yazın pudralı (pembe) olanı kullanmanı öneririm.
deri koparmak mı, o kdr kötü mü gerçekten hiç beceremez miyimonları almanı önermem evde heryeri batırıyor yetmez gibi derini koparıp iz de kalabiliyor benden söylemesi
canım ben bunu kullanıyorum ama tereddtluyum kökten mı alıyor yoksda kırıyor mu
bu insanın canını çok yakmaz mıŞöyle bir alet var onunla yapsan?
İp kadar acıtmıyor. Ki benim canım çok tatlıdır ve acı eşiğimde çok düşük. Bir iki dakika içinde uyuşuyor zaten.bu insanın canını çok yakmaz mı
bu insanın canını çok yakmaz mı
İnternet dışında nerden bulabilirim, fikrin var mıdeplissima titanyumla alıyordu bizim kuaför. Pembe pudralı bir ağda ama fazla güçlü...
internette satılıyor.
EN ACISIZI BU DİYEBİLİRİM :)
Ben de bu aleti kullanıyorum. Önceleri sir ağda her yeri batırırdı. Bununla 5 dakikada alıyorum. Çok pratik cidden.Şöyle bir alet var onunla yapsan?
BENDE LAZERE GİTMEK İSTİYORUM AMA GÜVENCEĞİM YER BULAMIYORUMZaten kaşlarımı 6 ayda 1 aldırıyorumBunada alıştım artık, kuaför derdinden kurtuldum valla. Lazere gitmeyi düşündüm ama onda da yüz için iz kalıyor diye duydum korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?