• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförlere cetvel zorunluluğu

azcık kat dedım zaten cok gur deıl sacım! kuyruk sokumumdakı sacın en kısa noktası cıktı boyun hızama! bırde dengesız kestı!tawsan kuyruu gbı kaldı.. 2 yıldan once duzelmıcek dunyanın parasını aldı..saca kat werdırmekmı? tövbe!

belime kadar olan saçlarımı kulağımın altında kesen kuaförüm vardı benim..Kadına omzumun biraz altında dedim kulaklarmda kaldı saçlarım!! Yamukda bir perçem kesti varya uçacaktım kadına..

artık kuaföre gitmemeye karar verdim. istisnaları ayırarak biçoğunun işini doğru dürüst yapmayarak, müşterinin isteklerini önemsemeyerek parasını hak etmeden kazandığını düşünüyorum.

yani, arkadaşlar çok kızgınım ben. sonuçta kimse saçını kolayca uzatmıyor. o saçlar ne emeklerle uzatılıyor ve kırıklarını 1-2 cm alıcam diye 10 cm saçı uçuruyorlar. bu mudur kuaförlük?

ellerine bi ayar vermeleri gerek. kestikçe kesiyorlar. kesmeye doyamıyorlar. artık gitmicem kuaföre gerçekten..

aynen ..........tepene çıkarıyolar saçı ...........çevdekilerde bundan şikayetçi.......biz bunu neden yaptıklarını hala çözemedik valla....hepside yapıyo neredeyse varmıki bi mantığı acep?üfffffffffff

aynen ..........tepene çıkarıyolar saçı ...........çevdekilerde bundan şikayetçi.......biz bunu neden yaptıklarını hala çözemedik valla....hepside yapıyo neredeyse varmıki bi mantığı acep?üfffffffffff

Bir keresine arkadaşımın saçının boyanmasını beklerken kuaförde, oranın en kıdemli kuaförü bana döndü dedi, senin de saçının uçlarından biraz almak lazım, yok dedim kendim alıyorum; ama dedi, kendin almakla olmaz, ona kuaför makası değmesi lazım; saçımın yarısını kesmeleri için mi dedim, birden heyecan yaptı, hayır hayır asla biz öyle bir şey yapmayız, istediğin kadar keseriz ama biz senin saçının sağlığını düşündüğümüz için yapıyoruz, saçını temizliyoruz!

Yani en mantıklı gerekçeleri saçı temizlemekten başka birşey değil imiş.

Bir keresine arkadaşımın saçının boyanmasını beklerken kuaförde, oranın en kıdemli kuaförü bana döndü dedi, senin de saçının uçlarından biraz almak lazım, yok dedim kendim alıyorum; ama dedi, kendin almakla olmaz, ona kuaför makası değmesi lazım; saçımın yarısını kesmeleri için mi dedim, birden heyecan yaptı, hayır hayır asla biz öyle bir şey yapmayız, istediğin kadar keseriz ama biz senin saçının sağlığını düşündüğümüz için yapıyoruz, saçını temizliyoruz!

Yani en mantıklı gerekçeleri saçı temizlemekten başka birşey değil imiş.

saçı temizleme bahanesiyle aylarca emekle uzatılmış saçları katlediyorlar. bu huylarını bırakmaları lazım. yoksa kendi kendilerini bitirecekler.

yine uçlarından al dedim yine aynısı oldu kuaförü değil ama kafayı değiştiricem artık .saçlarım çok esnek ve ıslakken daha uzun gözüküyor . bir türlü derdimi anlatamıyorum .kabahat bende .

kuaföre saç kestrmek mi.tövbe!

kesinlikle katılıyorum!

Bi keresinde katlı kesim yap boyundan alma, hafifte perçem istiyorum demiştim.
Sonuç: Omuz hizamdaki saçların arka kısmı ensemden biraz aşağıda önler yanaklarımda,
hiç abartmıyorum perçem boyumu da 1.5 cm yaptı.
O günden sonra, kuaförlere "dediğimden fazla alırsan para mara vermem, önüme gelene kötülerim valla" diyorum. Koltuğa oturmadan önce.

arkadaşlar ben sizin bildiğiniz kuaförlerden değilim desem inanmazsınız biliyorum ama yazılarınızı okurken çok eğlendim meğer ne kadar da şikayet varmış bizimle ilgili ben burdan yazdıklarınızı okuyor ve ona göre davranıyorum valla sadece uçlarını alıyorum işin şakası bir yana eğer bir kuaför istenilenden fazla kesiyorsa ya gerçek bir ustadır bakımsız saçlara dayanamaz ve kendi bildiğini okur ya da kesim işinde çok yenidir yamuk olmasın diye azcık daha azcık daha derken kısalttığını bile farketmez birde bakımsız saç anlayışı farkı var tabi bazen sizin göremediğinizi biz görüyoruz gibi düşünün bize bu kadar yüklenmeyin canım ya :)

İşini doğru yapanlar da var tbi ama öyle az sayıdalar ki bize bir türlü denk gelememiş. Saç konusunda aynı. Başka konularda da çok hoyrat ve dikkatsiz buluyorum ben. Söylemeden duramıcam dün dudak üstündeki tüylerimi aldırmak için gittim, kadın resmen yüzümü aldı ya ağdayı o kadar taşırdı ki cildim de hassas. Bir de uyarmıştım kendisini iyi ki de uyardım :19: Saç konusunda da benzer şeyler başıma geldi, ben de nasıl yapcam bilmiyorum ama evde kesmeye karar verdi

İşini doğru yapanlar da var tbi ama öyle az sayıdalar ki bize bir türlü denk gelememiş. Saç konusunda aynı. Başka konularda da çok hoyrat ve dikkatsiz buluyorum ben. Söylemeden duramıcam dün dudak üstündeki tüylerimi aldırmak için gittim, kadın resmen yüzümü aldı ya ağdayı o kadar taşırdı ki cildim de hassas. Bir de uyarmıştım kendisini iyi ki de uyardım :19: Saç konusunda da benzer şeyler başıma geldi, ben de nasıl yapcam bilmiyorum ama evde kesmeye karar verdi

benimde cildim çok ince ve hassas , kaşları alırken geriyorlar ya,:47: iple alırken etimi kaptırdı, inanın gözüm yumruk yemiş gibi şişti . buz falan koyduk . özür üstüne özür ama telafisi yok ki en lüks yada en ücra yerdeki kuaförlerde aynı sorunları yaşıyoruz yani paramızla rezil oluyoruz.

Geçmiş olsun canım. Dikkatsizlik diye iyi niyetle yorumlamaya çalışıyorum ama sürekli de olunca insanın ayakları geri geri gidiyor. Halbuki müşteriyi memnun etseler, söyleneni dinleyip de onu uygulasalar kendilerinin de karına değil mi. gitmek istemiyorum valla, ancak çok güvenilir bir yer bulursam öyle. Varsın pasaklı oluvereyim azıcık, sinir olup üstüne para vereceğime =)

Back