Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ..........tepene çıkarıyolar saçı ...........çevdekilerde bundan şikayetçi.......biz bunu neden yaptıklarını hala çözemedik valla....hepside yapıyo neredeyse varmıki bi mantığı acep?üfffffffffff
Bir keresine arkadaşımın saçının boyanmasını beklerken kuaförde, oranın en kıdemli kuaförü bana döndü dedi, senin de saçının uçlarından biraz almak lazım, yok dedim kendim alıyorum; ama dedi, kendin almakla olmaz, ona kuaför makası değmesi lazım; saçımın yarısını kesmeleri için mi dedim, birden heyecan yaptı, hayır hayır asla biz öyle bir şey yapmayız, istediğin kadar keseriz ama biz senin saçının sağlığını düşündüğümüz için yapıyoruz, saçını temizliyoruz!
Yani en mantıklı gerekçeleri saçı temizlemekten başka birşey değil imiş.
kuaföre saç kestrmek mi.tövbe!
İşini doğru yapanlar da var tbi ama öyle az sayıdalar ki bize bir türlü denk gelememiş. Saç konusunda aynı. Başka konularda da çok hoyrat ve dikkatsiz buluyorum ben. Söylemeden duramıcam dün dudak üstündeki tüylerimi aldırmak için gittim, kadın resmen yüzümü aldı ya ağdayı o kadar taşırdı ki cildim de hassas. Bir de uyarmıştım kendisini iyi ki de uyardım Saç konusunda da benzer şeyler başıma geldi, ben de nasıl yapcam bilmiyorum ama evde kesmeye karar verdi