• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförlere cetvel zorunluluğu

peptyy

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
355
13
318
saçlarımı nezaman kestirsem aynı sorunu yaşıyorum .malum ,uzadıkça uçlar daha kötüleşiyor .2 sene sonra azıcık ucundan dedim kuaförüme oda biraz kat atalım boyunu almadan dedi .omuzumdan aşağı olan saçlarım şimdi ensemde ,bu kuaförlerin eline cetvel vermek lazım . 1_2 santim diyorsun 20 santim kesiyolar . off en az bir yıl lazım eski hali için benim saçlarıma acımadan kıyan kuaförüme buradan sevgiler.:oklava:

bu konuda sana katılıyorum canım. biz saçlarımıza kıyamıyrz 1, 2 cm kes yeter diyrz onlar resmen bizi ağaç budar gibi... :oklava:

kaptırıyolar kendilerini. bu yüzden koltuğa oturmadan tehdit etmeye varan uyarılar yapıyorum ben. saçım çok yavaş uzar, kestirmediğim zamanlarda uçları kötü oluyor. benim saçım 2 ayda 2 cm anca uzuyosa kuaför 5 cm i ilk etapta kırt diye kesiveriyo... :(

bende tehdit ederim valla cadoloz bu deyip istediğim gibi keserler
bir de sizi bilmiyoum ama ben erkek kuaförleri seviyorum bu konuda istediğim kadar kesiyor kafasına göre takılmıyor

benim de başıma gelmişti aynı olay.
belime kadar olan saçlarımı omuz hizama getirmişti
oracıkta gırtlaklayasım gelmişti kadını
hala da kinim geçmedi :kızgın:
bişeye de benzememişti saçlarım :kızgın:

benim boyaya gittiğim kuaför ayrı,föne gittiğim ayrı..ama her ikisi de saç kesme işinde söylediklerinizin tam zıttı..yani azıcık azıcık kesiyorlar uzatman zor olur diye kırıklarını alıyorlar..modeli düzeliyor ,kırıkları gidiyor ve boyu da hiç değişmiyor gibi nerdeyse..sanırım şanslıyım

benim de başıma gelmişti aynı olay.
belime kadar olan saçlarımı omuz hizama getirmişti
oracıkta gırtlaklayasım gelmişti kadını
hala da kinim geçmedi :kızgın:
bişeye de benzememişti saçlarım :kızgın:

gırtlaklasaydın da emin ol sinirin geçmezdi canım :teselli:

5 yıla yakındır aynı kuaföre gidiyorum
ne istediğimi biliyor artık
bazen kes diyorum kesmiyor okadar korkmuş ki kaydirigubbakcemile3
bilmediğiniz kuaföre gitmeyin

bide bazısı hatalı kesim yapıyor.benimkinin arasından çok dengesiz bi sürü yer çıkmıştı.onları düzeltmek zorunda kaldım.sonuc 10 cm den fazla kısalan saçlar

ben kırığımı anneme aldırıyorum saçımı da anneme kestiriyorum...kahküllerimi de ohhh rahat ettim valla ne o öyle azcık al dersin erkek saçı gibi yaparlarrr...:kızgın:

nasıl emeklerle uzuyo haberleri yok...

14 yaşımda belime gelen saçlarımı omzuma kadar kesmişti ( kat at demiştim)

3 sene öncede, kuaför ogün siyah giyindiğim ve kalem sürdüğüm için beni heralde o dönemlerdeki salaş tarz kızlardan sanıp saçımın üst kısmını erkek gibi kesip ''şu sıralar moda bak tam senin tarz yukardan üçgen yaparsın'' demişti,(kırıklarını al demiştim)

nasıl birşey derseniz şöyle;

ama pink'e yakışmış,uzun saçın üstüne düşünün bu modeli,yüzümde küçük o kadar iğrenç durmuştuki besleme gibiydim..

ve 3 senedir saçlarımı kendim kesiyorum,kat atma kırık alma kakül hepsini kendim yapıyorum hatta arkadaşlarımınkini de ben kesiyorum artık.

anca föne boyaya falan kuaföre giderim oda mutlaka erkek ve genç olur..

en iisini yapıyosn cnm...kırık al diyosn tepene çıkarıyolar...garezleri mi vr anlamadım ki...kızın biri kısacık yaptı saçımı da ağlamamak için kendimi zor tutmuştum o an...mafoldumben

Çok garip ya sadece uçlarından iki cm diyorsun dalgalı saç katsız olmaz gibi şeyler söyleyip kesecekler illa. Sanki benim saçım değil yani ellerine düşmüş gibi oluyorsun, kendi istediklerini yapıyorlar:kızgın:

kuaföre kesinlikle töbe :olmaz: bi kere model göturup gözunede soksanız gıdıyor bıldıgı gıbı kesıyor sınır oluyorum alsanaalsanasmile kuyruk sokumumda ki kat kat saclarımı azıcık uclarından aldırmak ıstedım we sonuc göguslerımın 4 parmak uzerınde berbat kesımlı bi sac :oklava: resmen rezıl rusva ettı güzelim saclarımı we yamuk yumuk kestı.. bnde o ankı sınır krızıyle banyoya gırıp saclarımı aslan bası kestım.. saclarım guzel oldu mu evet oldu herkez cok begenıyor mu evet begenıyor ama uzun saclı fotograflarımı görunce ıcım cızzz edıyor yaaa :gitme: o sebepten artık kuaforun kapısından gırmem ıcerı zaten bnm egıtımım var kuaförlukle ilgili ama sac kesımı zor oluyor dıye bı kuafore gıdeyım dedım gıtmez olaydım her ısımı kendım görurum mısss gıbı bayanssulusmile

Bende ne zaman uclarindan alin dedimse mubarekler kisacik yapiyorlar.En kizdigim da o saci ben kullanacagim ve benim istedigim gibi olmali.Kendi bildikleri gibi kesiyorlar. Yaklasik 1,5 yildir uclarini aldirmiyorum, kirildilar haliyle.Burda kuafore gitmiyorum.Turkiyeye gelince kestiririm diyorum ama yazdiklarinizi okuyunca korktum simdi.Olmazsa bende kendim aliym uclarini, nasil olcak bilmiyorum ama ...

Ben de kendim haletmek istiyorum uçlarını alma işini... Ama yamuk kesip sonunda yine kuaför eline düşmekten de çekiniyorum açıkcası.. Bu yüzden bunu denemedim

tam da bugun basıma gelen iş:(
önceki kuaför uçlarını al dedim saçımı hem kısalttı hem usturayla beslemelere cevirmişti
iki aydı azcık uzasın derdinde beklerken uçlar daha beter oldu
bugün daha iyi sandıgım kuaföre gittim uçları düzeltsin diye
sonuç ensemde kalan kısacık saçlar
anlamıyorm ki ben nasıl anlatmak lazım kısaltmadan bişeyler yapamıyorlar mı ya
kaldım bir tutam saçla resmen hayatta uzamaz aylarca bekledur:((

bende uzun zamandır aynı kuaföre gidiyorum ama genelde fön ya da kaş aldırmakiçin bir kere kestirmeye gittim (aptal kafam neden kestirirsin ki) kesmemek için elinde geleni ypmıştı ama yine de kestirmiştim :(

Back