Saç Rengi ve Saç Boyama kuaföre saçlarımı açtırdım ve.....

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
saçım koyu kumraldı boyalı ,uç kısımlarım 2 ton daha koyu idi..amacım kumral üzerine sarı krepe balyajlardı..ama kuaför uçların turuncu kalır dedi açmamız gerek dedi ,neyse ikna oldum, ok dedim..ama yine sonuç pek değişmedi ..açtı saçımı oryelle 40 volüm kullandı ,duydum..üzerine yoğun küllü bir boya kullandı ve 10gün sonra gel balyajlarını yaparız dedi...
şimdi ben aynada bu halimi görünce ürktüm ,balyajdan da vazgeçtim saçım yıpranmadı ama kurudu nemi gitti bu kadar açılmışken de koyuya dönemek mantıksız. bu turunculukları en iyi kapatabileceğim güzel tatlı biz ton istiyorum arkadaşlar.mümkünse bakırlık kızıllık içermeyen tonlar..
kuaföre turunculuklar var dedim çıkarken dükkandan bana 6.1 6.11 le boya 2 boyamada akar dedi birde..evde 7.1 ile 6 var ayrı ayrı ikisini karıştırsam sorun olur mu ?
sinirlerim çok bozuk
bunlarda gün ışığındaki flaşsız resimleri saçımın,görünen turunculuklar arka taraflarımdada var uçlarında ve kat uçlarında

Son düzenleme:
elinizdeki 7.1 garnier vs gibi markalardansa işe yaramaz bence küllüleri çok başarılı değil çünkü ama lorealse tek başına kapatabilir çok da koyu olmaz ama 6 tonunu karıştırmasanız daha iyi olur koyu olmaması açısından ya da çok çok az katabilirsiniz..

elimdeki 7.1 ve 6 no boyalar exicolormarka bir boya profesyonel kuaför markası olarak geçiyor.
1 tüp 7.1 e 4/1 yada 4/2 oranında koyarsam işe yarar mı ..kuaför bana 6.1 ve 6.11 i önermişti,hemen hemen bu karışımdanda bu sonuç çıkabilir diye düşünmüştüm.2-3 yıkamada da altta açıcı olduğu için açılacak eli mahkum ama turunculuklar yok olsun yeter.. tşk ederim yorumuna:)

yada cila işlemimi yapmak daha mantıklı turunculuklar için ? boya+su+saç kremi veya oksidanla mı?

7 ve aşagısı kulluler yogun olsa bile mevcut saçında kızıllık yapar. loreal majirel 8.11 kullan. kapanmasada birkaç boyamada kapanır .7.11 le açık kahve olur .

7 ve aşagısı kulluler yogun olsa bile mevcut saçında kızıllık yapar. loreal majirel 8.11 kullan. kapanmasada birkaç boyamada kapanır .7.11 le açık kahve olur .

tşk ederim:)
evdeki 7.1 e 6 bir işe yaramaz diyorsun yani...
bu markayı yaşadığım yerde bulabilirmiyim bilmiyorum..başka alternatiflerin olursa yazarsan sevinirim..yani saç 2 ton daha koyulaşsa sorun olmaz,rezil halde çünkü

koyulaşmasından zıyade kızıllık olur. bulabılırsen igora 8.2 (mavi küllü) kullanabılırsın . igora 8.1 (mor kullu ) mor oldugundan oda kızıllık yapar . bulabılırsen loreal majırel çeyrek tüp 7.11 , tam tüp 8.11 ıyı işini görür .

ıgorayı bulabilirim sanırım ,dilerim bulurum

az evvel saçımı yıkayıp kuruttum ve dahabeter bir turuncu oldu tüm kafam turuncu şuan da bazriz turuncu hemde
10 gün bekle gel balyaj atalım dedi kuaför ,böyle mi bekleniyor yani 10 gün..ben orta kumral üzerine sarı krepe balyaj istemiştim

arkadaşlar en sonunda iyice gerildim ve kuaförü aradım..saçımın durumunu 1 yıkamada bile daha beter turuncu olduğunu vs. gelin dedi..1 saat sonra gideceğim..feci tırsıyorum.zemin rengi böyle iken şuan da balyajı düşünemiyorum..bakalım eve ne halde dönücem:18:

cnm badem kahvesi önerebilirim gerçekten güzel bir renk koyuda değil bakırlık kızıllıkta yok

cnm bu nasıl küllü kumralmış resmen turuncu olmuş üzüldüm :44:bence daha ona gitme sakın bu rengin üstüne balyaj attırma nasıl olucağını düşünemiyorum bile saçına bol bol maske sür nemini geri kazansın sonrada üzerine al güzel bir renk kendin boya daha iyi cnm

sorma canım birde gittiğim yer buranın en iyi kuaförü olarak bilinen bir yer
şansımamı böyle oldu nedir anlamadım ama üzgünüm tabii. gittim bugün saçımı boyadılar,6.0 no koy dedi duydum hangi marka kullanıyorlarsa 6 nosu küllü koyu kumral sanırım saçımda boya varken bile yeşerdi yoğun küllü idi muhtemelen..aldı bakırlığı evet ama şimdilik,sonrasını sizlerle paylaşıp çaresine bakacağım yine.. yeşilimtrak bişi oldum yarın resim koyarım akınca yine bakır yansımalar cıkacak illaki valla balyajı falan hayal edemiyorum vazgeçtim mümkün değil artık balyaj vs attırmam bunca gerilimin üzerine en iyi denilen kuaföre bile güvenilmiyorsa işimiz zor..tamamen şans işi onu anladım ben..ben kendim evde açıp yapsaydım bundan farklı yapamazdım inanıkn ..bundan sonra kendi çabamla fikir alarak vs yapmaya çalışırım.verdiğim paraya mı yanayım,saçımamı,yaşadığım gerilimemi..inanılmaz üzgünüm anlatamam size,dokunsalar ağlarım..bundan sonra ne olcak saçımın hali bakırlıklar çıkınca inanın bilemiyorum ,tamdayıllık iznimize 10 gün kala,değişiklik olsun derken,depresyonluk oldum resmen..

cnm üzülme takma kafana sen saçının şuan ki halini resim çek ekle bakalım taban rengi güzel olmuşsa üzerine başka bir kuaföre seyrek krepe balyaj attırırsın izne değişik olur işte takma kafana cnm

saçımın son getirdikleri hal bu,resimde yeşillik çok belli değil, bundan biraz daha yeşile çalıyor..
sanırım boyadığı 6 numara yoğun küllü altı idi 6.11 gibi..

kuzum..noldu böyle memnun kalmamışsın durumdan..
üzüldüm şimdi..oysa beğendiğimiz fotolarda ne güzel renklerdi onlar..
neden beceremezler bunları, bu kuaförler, anlamadım gitti..

hangi fotodakini yaptırdın sen..
ısrar et, düzeltsin kuaför..
bi dünya para almayı biliyorlar..

aslında son foto fena değil ama..sen bilirsin..
cila mila bişeyler yapsınlar..

canım foto ile gitmedim ..istediğim tonları söyledim krepe balya oılacak dedim ..durum bu ...dahası yok ,saçlarımı 1 hafta yıkayıp akıtıp idare edecek düzgün renge boyayıp izne öyle çıkmak istiyorum..üzerine ne boyanır da düzelir arayıştayım bakalım..

canım çok üzüldüm ya kusura bakma ama kuaförçok tırıt yapmış aynen sen evde yapsan bunu yapardın yani ne bu daha yeni boyatmışsın ama hala arada koyuluklar var üstü koyu ortası açık ucu tekrar koyu gibi olmuş ne biçim açmış kuaför bunu anlamadım ... kusura bakma canım bu arada ... bide o elindeki 6 dan hemen kurtul ve bi daha da alma hazır açtırmışken saçını 6 saçını çok koyu yapar ... benim saçım sarıydı kumral olsun istedim 7(kumral)ye boyadım topiktede dedim keşke siyaha boyasaydım daha açık bi renk olurdu yani 10 dk beklettim saçımda sonuç kopkoyu iğrenç bi şey ... markası da loreal kızlar o markadan alırken çok dikkat edin aşırı koyu tutuyor loreal alacaksanız aklınızdaki tonun 3-4 ton açığını alın bence

sevgili nil böyle bir talihsizlik yaşamana üzüldüm dün okumadım konunu okusaydım boyatmadan önce açma işlemini daha az volümle tekrar yapsın derdim çünki iyi açamamış saçını ilk resimde gördüğüm kadarıyla ...saç açıldığı zaman üste yapılan boya çok hızlı akıyor zaten yeşil oldu diye üzülme
saç ta açma işlemi yapıldıysa 2-3 boyamadan sonra balyaj yapılıyor sanırım çünki boya çok hızlı akıyor açılan saçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…