Kuaföre gitmeli mi ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
124
Puanlar
123
Yer
Bartın
Ya ben sanırım salaklık yaptım :KK43: ilk kez ağda yapim dedim kendi başıma hep jiletle alıyorum heryerimi düğünden önce alışsın diye ama batırdım :/Bacaklarımın yarısı yarım yamalakta olsa aldım:/ Ama üst kısımları kaldı:/ napsam uzamasını beklesem mi ;( düğün tarihi 18 temmuz ;( Hoş o zamana kadar 2 kere bile ağda yapılır dimi ;( bu halde kuaförse gitsem mi ?

Evde lazer cihazi al yada lazere git yumusacik olsun cildin agdayla jiletle olmaz

Canim zaten 15 gun icinde dokuluyor sen agda yapsan 15 gun icinde cikar oyle dusun ve tekrar agda yapman icin biraz uzun olmasi lazim

Ya yaz ayo da nolmus Allah askina ben hep ya aylarinda yaptiriyorum cunku daha hesapli oluyor simdiye kadarda hicbir sikinti yasamadim yuzume de yaptiriyorum yani bazende kolay yol yerine bahanelerle zora katlanmaya bayiliyoruz

Ya yaz ayo da nolmus Allah askina ben hep ya aylarinda yaptiriyorum cunku daha hesapli oluyor simdiye kadarda hicbir sikinti yasamadim yuzume de yaptiriyorum yani bazende kolay yol yerine bahanelerle zora katlanmaya bayiliyoruz

Oda doğru aslında ;) yarın ben bi gidip öğreneyim ozaman ya ;) ne kadara yapıyolar diye ;) teşekkür ettim ;)

Back