kesinlikle gitmelisin,çok büyük rahatlık.ama durumu olanlara da lazeri tavsiye ederim
bugün gittim :) ne büyük bi rahatlıkk kuş gibi olduuuum iyi ki gitmişim valla. üniye başlamadan öncede lazer düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle gitmelisin,çok büyük rahatlık.ama durumu olanlara da lazeri tavsiye ederim
evet :) ust tarafı dudak kısmı ve arka kısmı da alıyorum :) biliyorum cok korkunç ama 3 sene önce canıma tak etti jiletle almak ve temiz olmak istedim
agdayla cok ugraştım beceremedım makineyle her yerimi alıyorum...
ılk basta zorla aglaya aglaya aldım ama hırs yaptım o gunden sonra hep makıneyle aldım cok zor özellıkle yazınn.. ama mecbur cunku baska bıseyle yapamıyorum sadece makıneyı becerıyorum cok acıdıgında ıse eldıvenle alıyorum bazı yerlerı..
gecen aldıgımda kucuk bı kaza yaşadım makıne o bölgeyı kaptı cok acı cektım yanı alan olursa cok cok cok dıkkatlı olması gerekıyo
of benımde tuylerden sorunlarım var. Kuafore gıtmem gerek bu 3 gun ıcerısınde tatıle gıdıcez ve ben yaklasık 10 yıldır jıletle alıyorum halımı dusunun daha once hıc almadım makına yada agla ıle falan sureklı jılet popom bıle kıl dudaklarımın orasıda ıc kısımlarıda bacaklarıma dogru olan yerlrde hep kıl . Ama cesaret edıp gıdıcem kuafore. ama bır kac sorum olucak tamamen o bolgeyı acıyormuyuz yanı bacaklarımızı ayırıyormuyuz ? Yada ne kadar uzaması gerekıyor . VE malum yaz ayı terlıyoruz kokusu oluyor ona ne yapmalıyım . Ve kayserıde bıldıgınız bır yer varmı . Ve benım utanma sebebım su vajına dudaklarım ıclerı sarkık bıraz o yuzden utanıyorum aslında ne yapmalıyım acıl cevap verın lutfen 3 gun ıcınde halletmem lazım
şimdi kızlar ben cesaretimi toplayıp gitmeyi düşünüyorum ama bi kaç sorum var. mesela ne kadar uzunken gidiyosunuz yada gittiniz özellikle ilk gidişinizde??? kuaförün beni görüpde şaşırmasını istemem
ben hiç ağda yapmadım şimdiye kadar hep jilet kullandım. onun için sanki en fena genital bölge benimmiş gibime geliyo,biraz çekiniyorum.
bir iki üç dört gidip alışayım sora kendim yapabilecek duruma gelirim diye düşünüyorum inş. sizlerde de böle mi oldu???
evde deneme çalışmalarım fiyakoydu. hele yazın bu iş evde hiç çekilmiyo.
şimdiden cevap yazan yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler,,,
canım hangi tür kese kullanıyosunSelam kızlar,
Ben yıllardır komple ağda yaptırıyorum. İnanın çokta memnun kaldım. Tüylerim azaldı ki benim baya bir yoğundu yani özellikle bacaklarım...
Şimdi gitmek isteyenler;
Öncelikle temiz güvenilir bir yer ve kişi seçin. Sürekli o kişiye gidin. Zaten zamanla alışıyorsunuz... Siz anlamadan ağdanız bitmiş oluyor. Zira evde saatlerce uğraşmak zorunda kalıyorduk. Benim gittiğim kişi sırf bu işi yapıyor zaten laflarken ağda bitmiş oluyor. Zamanla beni tanıdığı için acı olacak yerleri biliyor ona göre davranıyor.... Kışın 1.5-2 ayda falan gidiyom yazın ayda bir gidiyom ama bazen kolaltı bıyık bölgesini az çıksa gidiyom alıyor böyle zamanlarda ücret bile almıyor.... Bide regli bitip banyo yapıp giderseniz hemen acı olmuyor hemde daha geç çıkıyor. Zaten oda öyle gel diyor yani regl bitince.... Bide gelmeden 1 gün önce kese yap ki batıkların çıksın diyor. Zaten kese ve vazelin bacaklarımın vazgeçilmezi oldu. Eskiye oranla batık vs... kalmadı. Sakın batıklarınızla çıkartmak için oynamayın derim. Benim sadece kol altlarım hassas onu da ya bepantenya madecassol kullanıyorum... Onun dışında bir sorun yok.
Herkese tavsiye ederim....