kuaföre bikini bölgesi için giden yada gitmiş kızlar bi bakar mı???

yok be canım.her yerimde tüy kalmış.farketmedim bende.tatildeyken farkına vardım.zaten küçük bi kız yaptı.

bu konuda kuaförde hijyen, güleryüz, işbilirlik, ve güvenilirlik çok önemli.

ben ilk ağdama 28 yaşında gitmiştim.

18 yaşında tam kendimi gaza getiricem niyetlendim. gazetede bir haber okudum. bir kız düğünü öncesi hayatında ilk defa komple ağda için kuaföre gitmiş. sanırım bi acemiye denk gelmiş. bikini bölgesini alırken kızın derisi soyulmuş. hemen acil di doktordu derken hem herkes öğrenmiş olayı(düşünsenize gazeteye bile çıkmış) hem de düğün töreninde acısından sahneye oynamaya bile çıkamamış. bu olayı okuyunca beni aldı bir korku. o korkuyla 10 yıl bacaklarım için bile gitmedim. 10 yıldan sonra bankadaki arakdaşlarım iki kolumdan yapışıp acırsa sorumluluk bize ait. bak bı kız çok temiz alıyor. işinin ehli felan diye götürdüler. içeri girdiğinde soyunucan uzanıcan vs de anlattılar iyice. içeri girdim. soyundum.üzerime havluyu örttüm bekliyorum. kız geldi. güleryüz felan. fir süre ikimizde konuşmayınca gözümü açtım. gülümseyerek bana bakıyor. ilk sanırım dedi. bende evet o kadar belli oluyor mu dedim. hemde çok dedi. çok kasılmışım ama farkında bile değilim. aklıma o felaket geliyor. neyse kız fazla acıtmadan işini halletti. ayağa kaktım giyinicem. yürüyemiyorum. zar zor giyindim. kızlar bana bakıyor. ne oldu içerde birşey mi oldu çok mu canın acıdı felan diyorlar. ben de hayır diyorum. ağdayı yapan kız. kendini o kadar kastı ki ağda sonrası büyük ihtimal bacaklarının bağı çözülmüştür. oturun. ayaklarınızı uzatın. birşeyler için. birazdan kendine gelirsin dedi. düzgün yürüyebiilmek için yarım saat o şekilde oturmam gerekmişti.

bu konuda kuaförde hijyen, güleryüz, işbilirlik, ve güvenilirlik çok önemli.

ben ilk ağdama 28 yaşında gitmiştim.

18 yaşında tam kendimi gaza getiricem niyetlendim. gazetede bir haber okudum. bir kız düğünü öncesi hayatında ilk defa komple ağda için kuaföre gitmiş. sanırım bi acemiye denk gelmiş. bikini bölgesini alırken kızın derisi soyulmuş. hemen acil di doktordu derken hem herkes öğrenmiş olayı(düşünsenize gazeteye bile çıkmış) hem de düğün töreninde acısından sahneye oynamaya bile çıkamamış. bu olayı okuyunca beni aldı bir korku. o korkuyla 10 yıl bacaklarım için bile gitmedim. 10 yıldan sonra bankadaki arakdaşlarım iki kolumdan yapışıp acırsa sorumluluk bize ait. bak bı kız çok temiz alıyor. işinin ehli felan diye götürdüler. içeri girdiğinde soyunucan uzanıcan vs de anlattılar iyice. içeri girdim. soyundum.üzerime havluyu örttüm bekliyorum. kız geldi. güleryüz felan. ben gözlerim kapadım bekliyorum. bir süre ikimizde konuşmayınca gözümü açtım. gülümseyerek bana bakıyor. ilk sanırım dedi. bende evet o kadar belli oluyor mu dedim. hemde çok dedi. çok kasılmışım ama farkında bile değilim. aklıma o felaket geliyor. neyse kız fazla acıtmadan işini halletti. ayağa kaktım giyinicem. yürüyemiyorum. zar zor giyindim. kızlar bana bakıyor. ne oldu içerde birşey mi oldu çok mu canın acıdı felan diyorlar. ben de hayır diyorum. ağdayı yapan kız. "kendini o kadar kastı ki ağda sonrası büyük ihtimal bacaklarının bağı çözülmüştür. oturun. ayaklarınızı uzatın. birşeyler için. birazdan kendine gelirsin" dedi. düzgün yürüyebiilmek için yarım saat o şekilde oturmam gerekmişti.

kuaförlerden başka kimse yapmıyo benim yaşadığım şehirde.ondada hep yaşı küçük ve evlenmemiş kızlar yapıyo genelde.haliyle çekiniyo insan.ben eşime bile 3 seneden sonra gösterdim.kaldıki başka biri görünce bilmiyorum ne olurDD...

Kızlar bende ankarada yaptırıyorum
kuaförüm gelmeden yarım saat önce fln ağrı kesici içip gelirsen ağrı daha az olur demisti vücudu hafiften uyusturduğu için
Bidahaki gidişimde denicem bakalım etki edicekmi

ben kendim yapıyorum . en son eldivenle almaya çalıştığımda tam 4 saat sürdü ve hepsini alamadım . sonçta insanın canı tatlı oluyo . veçok kısa olanlarıda vardı . onları cımbızla almaya çalıştım. nerdeyse acıdan ölücektim . sonra sinirlenip bıraktım aslında bende kuaföre gitmek istiyorum ama nasıl açcam bilmiyorum çok utanırım ben

bende öle diyidum ama öle bi rahatlıkki değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…