- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
- 98
Bir de kendin yapacaksan niye kuaföre gidiyorsun ki öyle saçmalık mı olur?
3-5 tel kalsa kadın iple onları bile temizliyo sağolsun
Kuaföre gidenler genital bölgenizi açtığınızda kuaförün verdiği tepki ne oluyoneler dio mesela ?[/QU Arkadaşım ne desin kadın,sonuçta bu onun işi,kimse zorla yaptırmıyo keza bedavaya da yapmıyo. Ne diyebilirki? Valla benim gittiklerim sadece muhabbet ederler yada batık fln varsa ondan bahseder şöyle düzelt böle düzelt fln..Ama imalı bişe kesinlikle! zaten öle olsa müşterisi kalmaz.O yüzden ağda işinizi kuaförde değilde işinin ehli olan ağda salonlarında yaptrmayı tercih edin derim ...
İstanbul anadolu yakası'nda tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı kızlar?
Kuaföre gidenler genital bölgenizi açtığınızda kuaförün verdiği tepki ne oluyoneler dio mesela ?[/QU Arkadaşım ne desin kadın,sonuçta bu onun işi,kimse zorla yaptırmıyo keza bedavaya da yapmıyo. Ne diyebilirki? Valla benim gittiklerim sadece muhabbet ederler yada batık fln varsa ondan bahseder şöyle düzelt böle düzelt fln..Ama imalı bişe kesinlikle! zaten öle olsa müşterisi kalmaz.O yüzden ağda işinizi kuaförde değilde işinin ehli olan ağda salonlarında yaptrmayı tercih edin derim ...
İstanbul anadolu yakası'nda tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı kızlar?
kuaförlerden başka kimse yapmıyo benim yaşadığım şehirde.ondada hep yaşı küçük ve evlenmemiş kızlar yapıyo genelde.haliyle çekiniyo insan.ben eşime bile 3 seneden sonra gösterdim.kaldıki başka biri görünce bilmiyorum ne olurDD...
Sahrayıcedid te otururken Ruj diye bir ağda salonuna gidiyordum,
çok da memnundum tavsiye ederim. İnönü Caddesinde canım
ankaradayım 25 tl.tüm bacak+koltukaltı+paket kollarmı istemiyorum
ankaranın neresinde söyleyebilirmisin
canım adresi yazmıstım gecen sayfada telde yazayım arayıp gidin
ben kendim yapıyorum . en son eldivenle almaya çalıştığımda tam 4 saat sürdü ve hepsini alamadım . sonçta insanın canı tatlı oluyo . veçok kısa olanlarıda vardı . onları cımbızla almaya çalıştım. nerdeyse acıdan ölücektim . sonra sinirlenip bıraktım aslında bende kuaföre gitmek istiyorum ama nasıl açcam bilmiyorum çok utanırım ben
canım adresi yazmıstım gecen sayfada telde yazayım arayıp gidin
beskonak sokak 5/b incirli keciören ankara hç bayan kuaförü.telde vereyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?