Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

arkadaşın biri bimeksin iğrenç koktuğunu ve 10 gün oldu hala kokusu çıkmadığını belirtmiş gerçekten o kadar kokuyo mu :D hyr o kadar kokuyosa insan içine nasıl çıkcaz :D bepanthene kullansak ta olur mu

arkadaşın biri bimeksin iğrenç koktuğunu ve 10 gün oldu hala kokusu çıkmadığını belirtmiş gerçekten o kadar kokuyo mu :D hyr o kadar kokuyosa insan içine nasıl çıkcaz :D bepanthene kullansak ta olur mu

o arkadas o kadar o kadar o kadar cok abartmıs kı soyleyecek laf bulamadım sımdı bilmiyorumkismile

ben dun yaptım bu karısımı ılk defa ve de bemıks bıldıgımız vıtamın gıbı kokuyor yıkadıgın zamanda kokudan eser yok zemuszemus kı bence o vıtamın kokusu da rahatsız edıcı degıl alsanaalsanasmile bı de 10 gun cıkmamıs demıs daha da abartmıs laelaelaelaelae

sarımsak yagı kekık yagı selulıt yagı falan hıc koklamadınız sanırım onlardan sonra bu cıcek kokusu gıbı boshayallersmile

sağol valla içime su serptin ben iki haftadan beri muskat formulü vardı yine bu sitede okumuştum onu yaptım ama saçlarım yumaşaklık yerine daha da sertleşir gibi oldu o yüzden onu bırakıp bunu denicem çok sağol :D teşekkürlerr tatlım

Eveeettt bugn 3. kez sürücem bu karışımı ama uzadımı saçım anlamadm şu an bi etki yok gibiii :D neyse beklicem artık sabır sabırrr :D

japoncum badem yağı demişsin ama acı veya tatlı olduğunu belirtmemişsin bütün sayfaları da okuyamadım.acı veya tatlı olması fark eder mi?hangisi daha faydalı olur şimdiden tşk. fisfisfis

tatlı badem yağı olcak cnm farkı oluomu bilmiorum ama tatlı olcanı okumuştm bi yerlerde bende tatlı badem yagı kullanıorm

arkadaslar :S kac zamandır bu karısımı kulanmaya basladım ama bemıksedn dolayı saclarım o kadar kotu kokmaya basladıkı bıraktım :( karısımı kulanmayı sac bakım maskeesı aldım onu kulanıorum sacımın kokusu nasıl gıdıcek

Tşk. Edrm Aylacım a.s en yakın zamanda ben de uygulamaya başlıcm :enbuyukkk:

rica ederim cnmm zemuszemus
ben 3 seans yaptım şimdilik sanki uzadı gibi en azından dolgun gözüküo gözüme :D hadi bakalm güzel saçlı günler sanada sositososito

kozalak90 cnm bende o kdr koku yapmadı yav bemiks :S şampuanlayıp cıkıorum kafamı kazıya kazıya a.s.

uzun zamandır takibindeyim bu konunun sonuçtan memnun kalanların sayısı o kadar çok ki en sonunda ben de deneme kararı aldım,çok ağır uzayan saçlara sahibim umarım faydasını görürüm kızlar...

Bende bir kac kez uyguladim haftada bir, en az 30 dak beklettim, ama acikcasi hic uztamadi uzama konusunda faydasini görmedim, ha belki biraz sacima bakim olmusdur ama onu zaaten baska seylerle yapiyorum.

Neyi yanlis yaptim acaba???

Ama dogru igren kokuyor su bemiks sacimdan cikmiyor bir hafta, ee sonra bi seans daha uykuluyorum gene koku:(((

Bemiks yerine evigan veya pantene olmazmi???

kolay gelsin hepinize

ya artık gerçekden bilemiyorum şu saçıma ne yapsam diye.sempatiksalakcinni mayalı maskeyi denedim ama zahmetli biraz e pek bir etkisini göremeden bıraktım. ısırganı denedim ilk başlarda iyi geldi saçıma ama sonra oda etkisini kaybetti ve zaten dökülmem durmadı. bende upuzun saçlarımı bir anlık gazla kesenlerdenim e 2 yıl oldu artık uzun saçlı olamk istiyorum. haa bu arada karanfille yapılan bir tarif vardı o da sanki yaramadı benim saçıma. bide bu formulu deneyeceğim bakalım neler olack:hulya:

uzatır mı bilemiyorum zamanla yaptıkça görücem ama saç dökülmemi ilk kez yapmamda kesti sırf bu yüzden bile kullanmaya değer bir karışım.

uzatır mı bilemiyorum zamanla yaptıkça görücem ama saç dökülmemi ilk kez yapmamda kesti sırf bu yüzden bile kullanmaya değer bir karışım.

emin ol işe yarıycam uzamadada ben bayaadr kullanıorm omzumun üstünden aşaa inmeyen saçlarım göğsümü geçio şimdi 3 aydr yaklışık kullanıorm iice yıkaınca kokusuda kalmıo üstelik şiddetle tavsiye edilir kaydirigubbakcemile2

Back
X