El mahkum, düzeltsin bu hatasını diye sabrettim ve sabırla şans verdim, ha düzeldi ha düzelecek bu sefer diye.Kuaför sizi bayıltıp mı yaptı bu kadar işlemi
En azından dışarı çıkılabilir hale gelmişti ve 7. yi kesinlikle saç kaldırmazdı.6. da durduran neydi?
El mahkum, düzeltsin bu hatasını diye sabrettim ve sabırla şans verdim, ha düzeldi ha düzelecek bu sefer diye.
Konuşmalarınıza dikkat edin. Burada işe yarar bir şeyler yazacaksanız yazın. Yazamayorsanız da çenenizi kapatın. Buraya gelip konudan alakasız şekilde hakkımda saçma sapan yorum yaparak asıl aptallık sana ait.Kendi düşen ağlamaz 1 de tamam 2 de acemilik 3 de saflık. 4 5 6 ya izin vermek aptallik
TamamKonuşmalarınıza dikkat edin. Burada işe yarar bir şeyler yazacaksanız yazın. Yazamayorsanız da çenenizi kapatın. Buraya gelip konudan alakasız şekilde hakkımda saçma sapan yorum yaparak asıl aptallık sana ait.
Boyayı kusturduktan sonra nasıl gözüküyordu?En azından dışarı çıkılabilir hale gelmişti ve 7. yi kesinlikle saç kaldırmazdı.
Evet acemilik. hayatı boyunca 3 tane kitabı zar zor bitirmiş, belki de bitirememiş, aklı fikri saçında başında makyajında protez tırnağında ve zengin koca avında olan profesyonellerden değilim, ne mutlu bana.İnanılmaz bir acemilik
Merhaba siz kerastase kullandınız mı acaba? Sadece maskesini mi kullandınız seri olarak mı?En azından mevcut renge bir ay sabredin bu esnada doğal yağlarla yumuşamasını sağlayın. Kullanabileceğiniz en kısa boyda kestirin. Bütçeniz varsa kerastase maske kullanın. Bir ay geçtikten sonra doğal bir renge iyi bir kuaförde boyatın. Tekrar turunculuk çıkacaktır ama yapacak bir şey yok bir süre idare edilmeli.
Şampuan ve maske almıştım. Maskenin faydasını gördüm.Merhaba siz kerastase kullandınız mı acaba? Sadece maskesini mi kullandınız seri olarak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?