Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaförde boyattıktan sonra saçlarım sertleşti ne yapmalıyım?

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
kızlar bi yardım edin saçlarımı sboyatmak için voilanın siyah incisini aldım o da mavi siyahmış neyse, boyayı alıp kuaförde boyattım. ilk kez kuaförde boyatıyorum. kuaför de bu çok koyu olur die voilanın oksidasyon tüpünü alıp onun yerine kendinden kattı. bende öle bir gaflette bulunup tamam dedim ama eve gelip yıkadığımda saçlarım o kadar sertleşmiş ki çok kötü oldu. ne yapcam bilemedim. böle bişey yaşayan oldu mu? çok üzgünüm ya. ne olur bi bilgisi olan yazsın lütfen

Saç boyalarından sonra genelde sertleşme oluyo yanmayıp sadece sertleştiyse sorun yok..Saçlarına bakım yap haftada bi kere zeytinyağı sür yarım saat beklet yıka,sinemaki yap glissin saç bakım serumları var onlardan kullanabilirsin. Benden sana tavsiye kuaförlere pek saç boyatma özellikle koyu renkler için evde mis gibi annende boyayabilirdi saçlarını güzelim.. boşuna hem masraf yapmışsın hem de boyaya ne kattığını bile bilmiyosun :96:

tşkr edrm cevap verdiğin için, şu an çok sert ama düzleştirince nasıl olacak bilemiyorum umarım keçe keçe durmaz bi de bu konularda pek bilgim yok saçların yanması derken nasıl oluyo?

tşkr edrm cevap verdiğin için, şu an çok sert ama düzleştirince nasıl olacak bilemiyorum umarım keçe keçe durmaz bi de bu konularda pek bilgim yok saçların yanması derken nasıl oluyo?
uçları kırık kırık olur kuruyunca elinle saç uçlarından bi tutam çek eğer eline küçük küçük saçlar gelirse sanmıştır.Islakkende lastik gibi uzuyosa çektiğinde yanıktır cnm. Saç düzleştiricisini gerekmedikçe kullanmamanı öneririm saçın en büyük düşmanı ısıdır çünkü

cnm galiba yanmamış saçlarım bakım yapmam gerekiyo ama, o kadar üzgündüm ki tşk edrm ilgilendiğin için :)

sinemaki aktarlarda mı yoksa eczanede filan mı bulunyo?

sinemaki aktarlarda mı yoksa eczanede filan mı bulunyo?
Bak şimdi anlatayım sana hepsini canım önce aktara gideceksin sinemaki bitkisini ve tatlı badem yağını alacaksın.Sonra eczaneye gideceksin bemix ampul alacaksın.Eve geldiğinde önce bi tutam sinemakiyi yarım çay bardağı suda biraz kaynatacaksın,sonra bi kaseye dök ılınana kadar bekle.Ilındığında önce içindeki yapraklarını ayır sonra içine bi tatlı kasığı badem yağını koy bemix ampulu kırıp içine dök.Bu karışımı haftada bi kez yap 2 saat kadar beklet ve yıka inan saçların ilk yıkamada yumuşamaya baslayacak ayrıca saçları uzatıyo

tamam cnm uygulycm sağolasın inş yumuşacık olur tekrar eskisi gibi :)

o boyanın yanında verilen oksidan saçımı 5 cm kırık varmış gibi gösterdi..% 9 luk olan..kızlar sizi uyarıyorum sakın % 9 luk oksidan kullanmayın ben gibi
saçınızı yakarsınız..tabi ben açmaya çalışıyodum..

şampuanladıktan sonra iyi bir saç kremi kullanın. bir de haftada 2 kez saç maskesi kullanın (onarıcı olanlardan). saçı kuruttuktan sonra gliss'in sıvı saç kremleri var onu sıkıp tarayın...benim de saçlarım boyadan dolayı çok kurudu ve sertleşti. ben bu yazdıklarımı uyguluyorum. bir de bir arkadaş oksidandan bahsetmiş doğru söylemiş. %9luk oksidan saçı çok kurutuyor

kuaför zaten %9 luk kullan diordu güya saçı çok koyu yapmıyormuş. oysa baya bi koyu oldu ve yıkanırken normalde boya akar ama bu hiç akmıyo. o kadar sinir oldum ki kuaföre gidip tartıştm bugün salak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…