• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaforde agda

Elif semaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2021
54
8
1
27
Arkadaslar hepinize merhaba yillardir bikini bolgeme jilet kullaniyorum ama cok pismanim universiteye gidecegim ve bana rahatlik olmasi acısından agdaya basladim ama yok kendim yapamiyorum her yerimi morarttim zaten altlara inemedim bile en sonunda sinirlendim ve kuafore gidecegim agda icin ama cok utanıyorum aslinsa utanilacak bir sey degil ama ne biliyim gerginim o bolge icin agdaya giden varsa aranizda bana orada neler oldugunu anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum biraz bir de sizin yaptırdığınız yerde fiyatlar ne kadar acaba

Emla, jetex, whoo kremleri uyusukluk etkisi veriyor. Emlayi cok uzun zamandir duyuyordum. Jetexi burada bir konudan ogrendim. Whoo markasini da trendyol linki verem sevdigim bir bloggerdan gördüm. Evde yapmayi kolaylastirmak açısından iyi olabilir.

Aşırı rahatlık rahat 10gün tertemiz geziyorsun ben de hamileliğimde başladım 2yıldır gidiyorum ilk gittiğim de çok utanmıştım kadın peçete verdi dudak içlerini onla elimde kapattım geriye et kalıyor zaten birde ben bacakla beraber gitmiştim ilk alışma olsun bacaktan başladı ben utancımdan dilime vurdu kadına neler anlattım bilmiyorum ama alışıyorsun ve aşırı rahatlık tavsiye ederim

Çok rahat oluyor hemen alıyolar sadece yoğun olan orta bölgede bi acı oluyor o da aşırı değil jiletten çok çok temiz oluyo
Ay hadi insallah gorucem aciya dayanicam bi sekilde yeter ki su jilet rahatsizligindan kurtulayim azalsin azaldiginda evde kendim de devam edeeim ben bir yere kadar yapabiliyorum zaten ama devami gelmiyor

18 yaşımdan beri aynı yere gidiyorum. en son 1 ay önce tatil için yaptırdım hala daha uzamadı. çok rahatım.
ilk zamanlar utanırdım ama sonuçta temiz olmak istiyorum ve yöntemi bu.
ağdayı sürmeden önce pudra döksün, acıyı azaltıyor. ayrıca hele de yazın nemli bir bölge olduğundan daha hızlı olmasını da sağlıyor işlemin

Aşırı rahatlık rahat 10gün tertemiz geziyorsun ben de hamileliğimde başladım 2yıldır gidiyorum ilk gittiğim de çok utanmıştım kadın peçete verdi dudak içlerini onla elimde kapattım geriye et kalıyor zaten birde ben bacakla beraber gitmiştim ilk alışma olsun bacaktan başladı ben utancımdan dilime vurdu kadına neler anlattım bilmiyorum ama alışıyorsun ve aşırı rahatlık tavsiye ederim
Hahaha ben universiteye gidecegim boyle daha rahat olacagina eminim o yuzden ani bir karar verdim bakalim 😂

3 ya da 4 ayri yerde agda yaptirdim. Kimse peçeteyle kapattirmadi. Ilk kez duyuyorum bunu.

18 yaşımdan beri aynı yere gidiyorum. en son 1 ay önce tatil için yaptırdım hala daha uzamadı. çok rahatım.
ilk zamanlar utanırdım ama sonuçta temiz olmak istiyorum ve yöntemi bu.
ağdayı sürmeden önce pudra döksün, acıyı azaltıyor. ayrıca hele de yazın nemli bir bölge olduğundan daha hızlı olmasını da sağlıyor işlemin
Jiletten daha rahat olacagina eminim kucukken bi cahillik yapip (tabi bilgilendirilmedim de) kendi kendime bu yontemi basladim simdi afedersiniz sakal gibi ve agda yaptim gecen evde bi yere kadar dayanabildim kanadi da kanadi

Jiletten daha rahat olacagina eminim kucukken bi cahillik yapip (tabi bilgilendirilmedim de) kendi kendime bu yontemi basladim simdi afedersiniz sakal gibi ve agda yaptim gecen evde bi yere kadar dayanabildim kanadi da kanadi

kanama biraz cilt tipi ile de alakalı. beyaz mısınız ? ben beyazım çokça. kanamasa da kan toplanıyor. hassas çünkü. ama geçiyor 1-2 saate.

Arkadaslar hepinize merhaba yillardir bikini bolgeme jilet kullaniyorum ama cok pismanim universiteye gidecegim ve bana rahatlik olmasi acısından agdaya basladim ama yok kendim yapamiyorum her yerimi morarttim zaten altlara inemedim bile en sonunda sinirlendim ve kuafore gidecegim agda icin ama cok utanıyorum aslinsa utanilacak bir sey degil ama ne biliyim gerginim o bolge icin agdaya giden varsa aranizda bana orada neler oldugunu anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum biraz bir de sizin yaptırdığınız yerde fiyatlar ne kadar acaba
İstanbul da oturuyorum 40 lira ödüyorum. Normal de lazere gidiyordum kuaförüm yapıyor lazeri fakat gebe olduğum için bıraktım ve ağdaya başlayacağım. Kuaförüm iyi işini bilen birisi sedyeye yatıyorum konuşa konuşa hallediyor hiç bir şey olmamış gibi çıkıyorum

İstanbul da oturuyorum 40 lira ödüyorum. Normal de lazere gidiyordum kuaförüm yapıyor lazeri fakat gebe olduğum için bıraktım ve ağdaya başlayacağım. Kuaförüm iyi işini bilen birisi sedyeye yatıyorum konuşa konuşa hallediyor hiç bir şey olmamış gibi çıkıyorum
Insallah benim gidecegim kuaforde oyledir

Insallah benim gidecegim kuaforde oyledir
İlk kez gidilince pek bir muhabbet olmaz. Ben saç boyama, cila, keratin vs için çok gittim 1 sene içinde o yüzden abla kardeş gibiyiz yanımda nakit olmasa bile gider sonra veririm dert etmez asla. Kuaför bakılınca çok önemli bir şey gibi görünmüyor ama ben evlendikten sonra buraya taşındım ve çok zor buldum halbuki evime 5 dk mesafe de. Ağdadan korkmayın alışıyorsunuz bir süre sonra. Bende hep jiletle almıştım jiletle alındığı için kıl kökleri daha sert oluyor ve ağda da can yakabiliyor en az 3-4 kez gitmeniz gerekiyor ki kökler yumuşasın. Ben lazere de gittiğim için şuan yumuşacık görüntüsü olmasa olduğunu anlamam o derece. Bir daha jilete bulaşmam.

Bim sponsorummus gibi surekli soyluyorum ama bim in soguk agdasi var epi marka( azaltiyorda ayrica ) yuz icin olanlarini ufak ufak bolge bolge yaparsan...buyuk olanlarida kucuk parcalara bolersen rahat edersin hem minimum aci hem de yapisan eden bir sey yok
Ağda bantları mı bu peki?

Back