- 22 Temmuz 2021
- 54
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi Elif semaaa
-
Akşama kadar kaç kişiye yapıyor kimse sizi hatırlamazArkadaslar hepinize merhaba yillardir bikini bolgeme jilet kullaniyorum ama cok pismanim universiteye gidecegim ve bana rahatlik olmasi acısından agdaya basladim ama yok kendim yapamiyorum her yerimi morarttim zaten altlara inemedim bile en sonunda sinirlendim ve kuafore gidecegim agda icin ama cok utanıyorum aslinsa utanilacak bir sey degil ama ne biliyim gerginim o bolge icin agdaya giden varsa aranizda bana orada neler oldugunu anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum biraz bir de sizin yaptırdığınız yerde fiyatlar ne kadar acaba
Aslında medikal eldivenle alışabilirsin. Denedin mi hiçArkadaslar hepinize merhaba yillardir bikini bolgeme jilet kullaniyorum ama cok pismanim universiteye gidecegim ve bana rahatlik olmasi acısından agdaya basladim ama yok kendim yapamiyorum her yerimi morarttim zaten altlara inemedim bile en sonunda sinirlendim ve kuafore gidecegim agda icin ama cok utanıyorum aslinsa utanilacak bir sey degil ama ne biliyim gerginim o bolge icin agdaya giden varsa aranizda bana orada neler oldugunu anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum biraz bir de sizin yaptırdığınız yerde fiyatlar ne kadar acaba
Denedim ama yillarca jilet kullandim bu yuzden cok canim aciyor biraz kuaforde yapilarak azalsin evde devam etmeyi düşünüyorumAslında medikal eldivenle alışabilirsin. Denedin mi hiç
Dimi ama yinede gerginimAkşama kadar kaç kişiye yapıyor kimse sizi hatırlamaz
Eldivenle alıyorum memnunum. hem temiz, bulaşık ağda derdi yok.Arkadaslar hepinize merhaba yillardir bikini bolgeme jilet kullaniyorum ama cok pismanim universiteye gidecegim ve bana rahatlik olmasi acısından agdaya basladim ama yok kendim yapamiyorum her yerimi morarttim zaten altlara inemedim bile en sonunda sinirlendim ve kuafore gidecegim agda icin ama cok utanıyorum aslinsa utanilacak bir sey degil ama ne biliyim gerginim o bolge icin agdaya giden varsa aranizda bana orada neler oldugunu anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum biraz bir de sizin yaptırdığınız yerde fiyatlar ne kadar acaba
Evet pahali belki ileride yaptırırım ama suan benim icin en rahati agda olacak sanirimAslında en güzeli lazer yaptırmak ama pahalı bizim burdada
Ay bakicam bu hafta gitmeyi dusunuyorumBüyük rahatlık gidin, hiç utanılcak birşey yok
Aynen hiç utanma gerek yok rahat ol inan dusundugun gibi degilEvet pahali belki ileride yaptırırım ama suan benim icin en rahati agda olacak sanirim
Ben de lazere başlayacağım nasıl memnun musunuz babaannem bile yaptırdıAslında en güzeli lazer yaptırmak ama pahalı bizim burdada
Kendileri mi ayarlıyor konu sahibi miYalniz bu bolume girince de sitenin rengi degisior ya beti benzi atiyor bir garip hissettiriyor
Ben yaptırmadım düşünüyorum ama pahalı imkanım yokBen de lazere başlayacağım nasıl memnun musunuz babaannem bile yaptırdı
Siite otomatik geciyor diye dusunuyorumKendileri mi ayarlıyor konu sahibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?