Kuaforde agda

Elif semaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2021
54
8
1
27
Arkadaslar hepinize merhaba yillardir bikini bolgeme jilet kullaniyorum ama cok pismanim universiteye gidecegim ve bana rahatlik olmasi acısından agdaya basladim ama yok kendim yapamiyorum her yerimi morarttim zaten altlara inemedim bile en sonunda sinirlendim ve kuafore gidecegim agda icin ama cok utanıyorum aslinsa utanilacak bir sey degil ama ne biliyim gerginim o bolge icin agdaya giden varsa aranizda bana orada neler oldugunu anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum biraz bir de sizin yaptırdığınız yerde fiyatlar ne kadar acaba

Akşama kadar kaç kişiye yapıyor kimse sizi hatırlamaz

Aslında medikal eldivenle alışabilirsin. Denedin mi hiç

Eldivenle alıyorum memnunum. hem temiz, bulaşık ağda derdi yok.

Bim sponsorummus gibi surekli soyluyorum ama bim in soguk agdasi var epi marka( azaltiyorda ayrica ) yuz icin olanlarini ufak ufak bolge bolge yaparsan...buyuk olanlarida kucuk parcalara bolersen rahat edersin hem minimum aci hem de yapisan eden bir sey yok

Bende ilk gittiğim zamanlar çok utanıyordum.Ama zamanla alıştım.Yapan kişi çok önemli ilk iki yerde yaptırdım mahvettiler beni çok aciyordu ama sonradan gittiğim kuaförün eli o kadar hafifti ki hemen olup bitiyordu.Simdi lazer e gidiyorum çok daha rahat.Gitmeden hemen önce duş alın o da çok iyi oluyor hem temizlik acısından hemde daha az acıyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…