• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kuaför,uzman vb. biri yardım etsin lütfen...

tugcer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
56
0
86
İstanbul
loreal matrix 6M ve 505n ,5Nw numaralı boyalar hakknda bilgisi olan varmı?. kızıl içermeyen orta tonda çok koyu olmayan kahve arıyorum. ama açık kahveler yda sıcak khveler şu an saçıma tutmyacak durumda.siyah gbi durmyan, kahve oldgu belli bi renk arıyorm..benim saçım şu an srunlu bi hlde bikaç renk farkllğı var.açma ile bile olmaz deniyor. bikaç kuaför 5.0 öneriyor renk farkım kpansn,dzgn bi renk olsun diye..ama farklı markalarn kataloglrna tek tek baktm 5.0 bya koyu siyaha ykn geldi .hele ıgora royalınki bya koyu duruyor..bazı dandik marklrda da bi garip bi ton gbi geldi.açık khve dyo ama pek benzetemedm. ne önerirsnz? ayrıca koleston perfect 6/77 nasıl bi renk çıkıyor.onda kızıllık var mı? saçmda gtmek blmeyen bi kızllk var zaten önceden beri,zmnnda okdr kurtulmk istedgm hlde kızllı renkler yptılar.brde saçm önceden açma kpama işlemi görmştü.. kızıllı olmayan bi renkle boyamam gerekiyor.. ama matrix katalognda 6M GÜzel gbi geldi. bikaç kuaför saçını 5.0 ile boyamlsn dyo ama çoğu markda 5 e bktm bya koyu syah gbi duryor. yni koyuda olsa khveye bnzesn saçım npiym.iyi bşey olsn artık bıktm ne oldgu belrsz hlde dolaşmktan.. aşagıda bkç foto koydum büyük haline tıklyarak bakın ve genlde uçlarndaki rengi kastedyorum..

, $koyuhali.jpg $meltem cumbul.jpg $Anne-Hathaway-1.jpg $hoş bi khve.jpg $khveişt.jpg

kızlar bi fikri olan yokmu yardm edin lütfen... bir de ıgora royaldeki 5.6 da kızllık var mı... açık kahve kestane dye geçiyo.ama kızllk varmı blmem lazm....sdha önce bna boyndgnda kızllk vre gbi druyordu.ama bnm sçmn zemnnde zaten kızllk vrdı gtmeyen.ondan emin değilim... bi kuaför kızllksz kahvedr dedi 5.6 için. ama trio kuaförndeki bi elemanda kızıllk vr bu renkte demşti..bilen varsa yrdm etsin..

Back