• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför sorunu...

aync

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
171
115
123
İstanbul
Merhabalar. Beşiktaş ve çevresinde bildiğiniz temiz ve işini iyi yapan bayan kuaförü önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Yalnız kuaförün ve çalışanlarının bayan olması benim açımdan önemli. Kapalı değilim ama yine de hoşlanmıyorum erkek kuaför fikrinden sonuçta sadece saç yapılmıyor kaş bıyık vs. yani rahat hissedemem kaşlarım alınırken çevremde erkeklerin olmasından. Sanırım büyük şehirde yaşamamamında etkisi var bunda. Bu yüzden kuaför işlerimi hep memlekete gidince halletmeye çalışıyorum. Herkesin kendi tercihi. Benim gibi düşünmeyenlere de saygı duyarım.

Sizler nerelere gidiyorsunuz? Eğer işini düzgün yapıyorsa fiyat önemli değil. Beşiktaş, Mecidiyeköy, Taksm çevresi olabilir.

Vallahi sizi bilmem ama ben bu günlerde o kadar çok mutluyum ki..
Hayatımda ilk defa istediğim rengi saçı anlayan ve bana bunu yapabilen bi kuaför buldum.. He erkek evet ama saçlarım hep hayalim deki gibi şu an. ..
Erkek yada bayan olmasından çok işini iyi yapmasına bakın derim.. benim kaç kere saçı mi yaktılar açarken. .

Vallahi sizi bilmem ama ben bu günlerde o kadar çok mutluyum ki..
Hayatımda ilk defa istediğim rengi saçı anlayan ve bana bunu yapabilen bi kuaför buldum.. He erkek evet ama saçlarım hep hayalim deki gibi şu an. ..
Erkek yada bayan olmasından çok işini iyi yapmasına bakın derim.. benim kaç kere saçı mi yaktılar açarken. .

Hangi şehirdesiniz acabaa ?

kuaförlükte de aşçılıkta da her zaman erkekler çok daha iyi.
kadın kuaförleri özellikle tercih etmiyorum.
beşiktaş çevresini az çok biliyorum ama sırf kadınlardan oluşan bir kuaför görmedim maalesef.keza taksimde de öyle

İstanbullu değilim fikir veremem malesef ama erkek kuaförlerin gerçekten daha iyi olduğunu gözardı etmeyin. Kadınlar genelde daha kıskanç oluyorlar galiba.

Hiç sadece kadınların çalıştığı bir kuaföre denk gelmedim İstanbul'da. Manikür pedikür, ağda, makyaja kadınlar bakar ama saçı erkek yapar, en olmadı etrafta erkek çırak falan olur.

Yani bana çok ilginç geliyor bu kapalı hanımlar napıyorlar peki cevaplarınızı bekliyorum...

ben makas nişantaşı'nı tek geçerim. sadece saçla ilgili işlemlerimi orada yaptırıyorum. genelde erkekler çalışıyor ama rahat bir ortam. yalnız biraz tuzludur.

Benim kuaförümde hiç erkek çalışmıyor. Herkes bayan...ve o kadar güzel dizayn edilmiş ki dışarıdan iç taraf pek gözükmüyor. Anadolu yakasında kozyatağında..her türlü bayana hitap ediyor. Tesettürlü bayanlarda geliyor açık bayanlarda, hatta açık bayanlar çoğunlukta...çok uzak semtlerden gelen devamlı müşterileride var..kesimide boyasıda süper ve hiç fazla bekletmiyor . Sahibi çok hoş ve kaliteli bir bayan her müşterisiyle birebir ilgilenir..Ben memnunum ama size biraz uzak isterseniz ismini veririm...

Ben kaş bıyık için merterde 4 bayanın işlettiği bi yer var oraya gidiyorum. Saç yapmıyorlar ama. 4 kardeş açmışlar tıkır tıkır ii yapıyorlar valla. Bi kuaförün en arka 3 odasındalar erkek geçmiyor o tarafa

İyi de çoğu kuaför de kaç bıyık ağda manikür pedikür ayrı alanda saç ayrı alanda yapılır. Erkekler saçla ilgili kısımda olur diğer tarafa geçmezler.

Yani bana çok ilginç geliyor bu kapalı hanımlar napıyorlar peki cevaplarınızı bekliyorum...
Canım erkek kuaförüm var benim de,onlar işe daha teknik bakıyolar bence,kadın kuaförler milleti çekiştirmekten işe odaklanmıyor.:eek:Zaten kaş bıyıkçılar genelde genç kızlar oluyor.

Benim kuaförümde hiç erkek çalışmıyor. Herkes bayan...ve o kadar güzel dizayn edilmiş ki dışarıdan iç taraf pek gözükmüyor. Anadolu yakasında kozyatağında..her türlü bayana hitap ediyor. Tesettürlü bayanlarda geliyor açık bayanlarda, hatta açık bayanlar çoğunlukta...çok uzak semtlerden gelen devamlı müşterileride var..kesimide boyasıda süper ve hiç fazla bekletmiyor . Sahibi çok hoş ve kaliteli bir bayan her müşterisiyle birebir ilgilenir..Ben memnunum ama size biraz uzak isterseniz ismini veririm...

Tabi ismini verirseniz sevinirim

bende doğru düzgün saç kesen bir yer arıyorum besleme gibi yapıp bırakıyorlar en son vitrinine bakarak düzgün sandığım bir yere gittim kesime 50 tl aldı kocam beni gördüğünde gözleri fal taşı gibi açıldı.. iş yerindekiler ne kadar cesur bir saç diye birbirlerine söylediler hayat kadını gibi oldu görüntüm :( ) şimdi uzadı saçlarım ince telli ve az saçım var doğru düzgün bir yer varmı bildiğiniz zaten bugünlerde çok mutsuzum bari saçıma düzgün bir şekil versinler :(

Back