Kuafor sorunu

Bilerek işi yokuşa sürmüş, ayrılmanızı beklemiş. Bazı erkekler ayrılmaya cesaret edemez, bu şekilde sınar karşısındakini. Hatta bu tipler karşısındakine vicdan yaptırır sen bitirdin, senin yüzünden ayrıldık vs gibi. Sakın bu oyunlara gelmeyin. Umarım ileride gerçekten sağlıklı bir ilişkiniz olur bu tiplerden mümkün olduğunca uzak durun:KK51:

Bir arkadaşımla nişanlısı kuaföre gitti diye kavga etmişti adamın kuaföre gitmesini istememe sebebi de kuaför erkek senin saçını ellemesindi. Şimdi evlendiler kocasından izin almadan bakkala gidemiyor

Merhaba arkadaslar.benim 1 senelik bir iliskim vardi. 2 gun once sacma birseyden kavga ettik ve sonra tatliya baglandi. Oglene dogru bana bugun ne yapacagimi sordu bende kuafore gidicemi soyledim. Bana sacma bir sekilde ben gitmeni istemiyorum dedi. Bende nedenini sordum ve nedeni olmadigini sadece istemedigini onu dinlememi ve gitmememi soyledi.bende mantikli aciklamasi olmadigi icin hayir dedim.bundan dolayi tartistik bende bitsin o zaman dedim ve ayrildik. Yani hakli oldugumu biliyorum ama daha once boyle bi durum yasayan oldu mu ya da olsaydi siz nasil.davranirdiniz

Deli herhalde derim..

X