- 26 Ocak 2015
- 167
- 78
- 48
- 30
- Konu Sahibi -Sabrinaa-
-
Oryal sürmesine izin vermeseydin keşke. Düşük volume oksidanla biraz açardı saçlarını sonra boyayla renk verirdi. Yıkandıkça da rengi açılırdı zaten.Merhaba hanımlar yaz geldi biraz değişiklik yapmak istedim ve bir anda kendimi kuaför koltuğunda buldum saçımı sarı yapmak istedim anlattım istediğim sarı rengi biraz dipten başlamasını istedim sürdü oryalı 5 dakika geçmeden yıkayalım dedi . Şaşırdım tabi sonra saçımı fönledi eve geri geldim ama bana hiç sarı gelmedi çok hafif sanki hiç yaptırmamış gibiyim evdekiler zor anladı yani hemde saçlarım ayıptır söylemesi kazık gibi oldu şimdi bir defa gine yaptırırsam elimde kalır mı saçlar kızlar malumm kuaförlere güven olmuyor
hah ben yazacaktım sabahtan gidiyorum kuaföre bir iki gibi anca çıkabiliyorum5 dakikada boyami olur
Ben sacimi boyatacagim zman en az uc saatimi aliyor
Kuaför oryali vermiş kıza bırakmış. Boyamamış ki zaten. Demiş saçını bu şekilde açıp bırakırım ben. Saçmalamış yanihah ben yazacaktım sabahtan gidiyorum kuaföre bir iki gibi anca çıkabiliyorum
Beş dakikada yıkayalım demesinden kıllanmalıydı aslında konu sahibiKuaför oryali vermiş kıza bırakmış. Boyamamış ki zaten. Demiş saçını bu şekilde açıp bırakırım ben. Saçmalamış yani
Oryal çok güçlü bir açıcı zaten kuaför kendi de korkmuştur hemen yıkamak istemiştir.Beş dakikada yıkayalım demesinden kıllanmalıydı aslında konu sahibi
Oryl saçımda 1 saat beklemsti zamannda ve harika bi sarı yapmıştık 5 dakika 10 dakika diye hiç duymadim saçın acilmasina ve tabiki zarar gormedigindn emin olunursa gayet uzun bekletiolrboyamamış ki saçını.
oryalle açmış sadece. 5 dk dan çok tutsa yanardı saçın zaten.
Oryl saçımda 1 saat beklemsti zamannda ve harika bi sarı yapmıştık 5 dakika 10 dakika diye hiç duymadim saçın acilmasina ve tabiki zarar gormedigindn emin olunursa gayet uzun bekletiolr
Rica ederim işine yaradıysa ne mutlu banaLady Strawberry . Harika cozer ahh burada olsaydi...tavsiyeleri sayesinde epey duzeldi Saclarim bir tesekkur edemedim...cilegim iyiki varsin arkadasim .resim yukleyebilsem atacaktim ama hala beceremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?