• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kuaför saçımı yanlış boyadı bi fikir verin lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
kızlar bugün kuaföfe koyu karamel istiyorum deidm önce saçımı açtı sonra boyadı sarı gibi bişey oldu bide buna koyu karamelde dedi ben düzeltmesini söyledim tekrra boyadı koyulaştırdı ama karamelle alası yok kumral gibi bişey oldu ve hiç yakışmadı ben kendim boya alıp boyasam saçım yanar mı ?

kızlar bugün kuaföfe koyu karamel istiyorum deidm önce saçımı açtı sonra boyadı sarı gibi bişey oldu bide buna koyu karamelde dedi ben düzeltmesini söyledim tekrra boyadı koyulaştırdı ama karamelle alası yok kumral gibi bişey oldu ve hiç yakışmadı ben kendim boya alıp boyasam saçım yanar mı ?

ahh bu kuaförler.. bende kuaförün gazabına uğradım ve saçımı kendim boyadım bayamaz olaydım koyu kestane die aldım fakat simsiyah oldu saçım akar mı zamanla bilmiyorum akmazsa sanırım bidaha hiç sokağa çıkamıycam :2::2::2:

iki kere üst üste boyamış biraz zaman geçsin ne olur ne olmaz.işin içinden çıkılmaz hale gelmesin bide....

lütfen yardım edin çok açık bi renk oldu çok kötü duruyo bende nasıl insan içine çıkıcam yakmadan nasıl koyulaştırabilirim

Back