• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaför olanlardan yada deneyimlilerden yardım!!! Bio Deep yoğun renk açıcı.

oORitaOo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
88
1
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar.Forumda yeni üyeyim. Bio deep adında bir açıcı aldım emblaze gibi sanırım o da...Saç rengimi açıp üzerine boyamak istiyorum fakat bir arkadaş burada bana saç kremi koy demişti açıcıyı hazırlarken...turunculaşsın istemiyorum... ne yapmamı önerirsiniz?nasıl açmalıyım sizce?:44:

canım marka hakkında birşey diyemem ama saç acıcıları turunulastırıyor ama ustune boya yapacaksan sorun olmaz sanırım

$Fotografos-0014+t+.webp kızlar işte açıcı bu korkuyorum yapmaya içine krem katmalımıyım ve bu durulanan saç kremimi olmalı:53:

Eki Görüntüle 222323 kızlar işte açıcı bu korkuyorum yapmaya içine krem katmalımıyım ve bu durulanan saç kremimi olmalı:53:

canımbu resımdekı hani kozmetıkcılerde kasanın oraya dızdıklerı acıcılardan mı ben ona benzettımde. acıkcası ben bunları tam olarak bılmıyorum paletteyle actım saclarımı memnun da kaldım . bu toz mu yanında suyu yokmuydu

Canım ben bunu temizlik malzemeleri satan temizlik marketten aldım. 3.lira 50krş... Toz açıcı.Suyu da var yanında. Paltte açıcı da da toz falan var mı yani baya oryal mi?

Canım ben bunu temizlik malzemeleri satan temizlik marketten aldım. 3.lira 50krş... Toz açıcı.Suyu da var yanında. Paltte açıcı da da toz falan var mı yani baya oryal mi?

peki kac tona kadar acar yazıyo ustunde fıyatı da baya dusuk,, emın olamadım güzelim ya yanlıs yonlendırmek ıstemem :S,,,, benım kullandıgım palettenın yogun renk acıcısı 5-6 tona kadar acanlardan, ıcınde hem kremı hemde tozu var ama yogun oryel degıl ben bıde suda ekledım ıcıne hanı korktum yakarım falan dıe cunku kendı basıma ılk defa yapıyodum su ekledıgım ıcın heralde 3 ton kadar actı

Back
X