• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kuaför maduru

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Mrb Kadınlar Klubunun Degerlileri
Konuyu nereye açacağımı bilemedigim için burdan paylaşmak fikirlerinizi almak istedim :/
15 gün önce bi nişan icin gittigim kuafordeki makyöz takma kirpik taktı ve takma kirpigin uzun olan uc kısımlarını kesti, takmak kirpik gozumdeyken.
Sonra beğenmedim cikarttirdim ama sorunu iki uç gün sonra caktim :KK43:
Takma kirpigin ucuyla beraber benim kirpigimi de kesmiş baya
Şimdi çok kısa ve kötü duruyor
30 yasindayim Kendi kendine tekrar uzar mı kızlar beklesem :KK43: Ne yapmaliyim uzamasi icin en azindan
Canım ben kendi kirpiğimi kesmiştim bilerek özel bi sebepten. Geri uzuyor hemde çok çabuk üzülme. İlla bişey kullanacaksan eczanelerde kaş-kirpik serumları satılıyor.

Benim arkadaşım kirpiklerini kısacık kesti kaç kere sonrasında daha çok uzadığı için eosse kaş ve kirpik serumu alabilirsin

Gözüne akıtmadan badem yağı-vazelin falan sür
Umarım uzar, geçmiş olsun

tekrar uzar hıc endısenız olmasın

Konuyu nereye açacağımı bilemedigim için burdan paylaşmak fikirlerinizi almak istedim :/
15 gün önce bi nişan icin gittigim kuafordeki makyöz takma kirpik taktı ve takma kirpigin uzun olan uc kısımlarını kesti, takmak kirpik gozumdeyken.
30 yasindayim Kendi kendine tekrar uzar mı kızlar beklesem :KK43: Ne yapmaliyim uzamasi icin en azindan
Kirpiklerin köküne zarar gelmediği sürece tekrar uzama yapar .kirpikler
için özel yağlar var alıp kullanabilirsiniz ... Bir daha amatör kuaforlerle çalışmayın geçmiş olsun

Uzar bence düzelir yakında. Yalnız bunu öğrendiğim iyi oldu nisanim var yaza gözümde kesmeye kalkardi falan sesimi cikarmazdim şimdi hayatta izin vermem :KK62:

Benimki ocaktan sigara yakarken yandı onun bile yerine çıkıp uzadıysa haydi haydi uzar üzülmeyin.

Kesilmeyi bilmiyorum da benim ki ocaktan sigara yakarken yanmisti:KK14::KK20: ama uzadi.

Uzar canım uzar.sorun etme

Hiç dert etme uzar onlar eskisi gibi olur canım . Badem yağının da kas ve kirpik uzamasinda etkili olduğunu duydum . Ve aynı zamanda benim annemin de kaşlarını fazla almışlardı o da badem yağı kullandı ve olumlu sonuç aldı

yanıtlamadan duramadım geldim:D uzar hiiiiç endişe etmeyin kız kardeşimin soba yakarken yandı hemde diplerine kadar öyle güzel uzadıki bende düzenli olarak kipriklerimi keserim zayıf uçla canlansın diye saç misali güzel güzel de uzar bitmiş rmel kutusuna zeytinyağı koyup fırçasıyla kipriklerinize yedirim güzelce fırca fazlasını alır yağın homojen dağılıp göze temasınıda engeller hiç korkmayın daha bile güzel geliyor yerine .

Back