Göz Makyajı Kuaför maduru

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

meysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
281
112
103
Antalya
Mrb Kadınlar Klubunun Degerlileri
Konuyu nereye açacağımı bilemedigim için burdan paylaşmak fikirlerinizi almak istedim :/
15 gün önce bi nişan icin gittigim kuafordeki makyöz takma kirpik taktı ve takma kirpigin uzun olan uc kısımlarını kesti, takmak kirpik gozumdeyken.
Sonra beğenmedim cikarttirdim ama sorunu iki uç gün sonra caktim
Takma kirpigin ucuyla beraber benim kirpigimi de kesmiş baya
Şimdi çok kısa ve kötü duruyor
30 yasindayim Kendi kendine tekrar uzar mı kızlar beklesem Ne yapmaliyim uzamasi icin en azindan

Kesilen, yanan kirpik geri uzamıyor diye biliyorum. Keşke gözünüzdeyken kesmesine izin vermeseydiniz. Ben olsam hiç böyle sakin sakin konu açmazdım herhalde.

Yine de mecitefendinin kaş ve kirpik bakım yağını öneriyorum. 20 veya 24 lira olması lazım aktarda bulabilirsin.

[QUOTEsırada ur, post: 45793562, member: 739438"]Kesilen, yanan kirpik geri uzamıyor diye biliyorum. Keşke gözünüzdeyken kesmesine izin vermeseydiniz. Ben olsam hiç böyle sakin sakin konu açmazdım herhalde.

Yine de mecitefendinin kaş ve kirpik bakım yağını öneriyorum. 20 veya 24 lira olması lazım aktarda bulabilirsin.[/QUOTE]

Hiç aklıma bile gelmezdi ki ne bilim uzamaz mi yaa

Hiç aklıma bile gelmezdi ki ne bilim uzamaz mi yaa[/QUOTE]

Annemler öyle der hep ama emin değilim bakım yapmayı dene yine de. Uzamaz diye bir şey yok bende gözle görülür bir şekilde uzatmıştım ama kendi kendine uzayacağını da sanmıyorum bakım mutlaka gerekli böyle bir durumda.

ben yanlışlıkla kirpiğimi yakmıştım hemen olmasa bile sonra da uzadı o zamana göre daha gür kirpiklerim var ve baya da uzunlar yani

Aynı olay başıma geldi (bide ben kendim kestim.)
Kısa sürede çıktı. Evet uzsmıyo ama kirpik ve kaç sürekli dökülür yerine yenisi çıkar zaten.

Uzar canim nie uzamasin, ole olsa zamanla dokulen kirpikler geri cikip uzamadigi icin kirpiksiz kalirdik
Badem yagini surup kas kirpik bakimi yapabilirsin

uzar ben bir bayan tanıyordum kirpikleri okadar uzun ve gür heray kesiyor yine uzuyordu aklıma geldide yazam dedim endişeye mahal yok yani

Uzar merak etmeyin, ben de sonlardaki kirpiklerim aşağı doğru uzadığı için kesiveriyorum uçlarını yoksa sürekli gözüme giriyorlar

küçükken kardesimin kirpikler atese maruz kalmıstı uclarından ütülmüştü.uzadı. benımde kirpik makası lastigi cıkmıs.kirpiklerim bazı yerleri kıtılmıstı.uzadı.badem yagı uzatmaya yarfım ediyor

Aynısı benimde başıma geldi kendi taktığım kirpikleri düzeltirken kesmiştim uzadı eski haline geldi düzelir ama sen yinede bakım yap çabuk düzelsin

Benimde yanmıştı kirpiğim geç uzadı ama uzadı merak etme badem yağı sür devamlı

uzar ya merak etmeyin garnierın çift bazlı göz temizleyinisini edinin bir çok bloger kirpiklerini uzattığını söylüyor zaten ürünün içeriğinde de bilmem ne özleri filan var - bende kullanıyorum memnunum
ayrıca çok yakmışımdır kirpiklerimi uzamasa benimkiler uzamazdı M meysa

Cnm bir kirpik ömrü 3 aydır bütün kirpiklerimiz üç ayda dökülür ve yerine yenisi çıkar ondan üzülme sadece biraz beklemen lazım

aynen o da fena uzatıyor bende kullanıyorum

Kuzenim uzun olsun diye kirpiklerini düzenli aralıklarla keserdi. Şimdi gayet uzun ve gür kirpikleri var. Uzuyor yani.

cok gecmis olsun, eczanelerde satilan kirpik bakim kurleri var. onlardan kullanmanizi oneririm, insallah kurtarirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…