Kızlar gene ben...
Bu kez başka bi dertle karşınızdayım.
Bu da dert mi demeyin, vallA dert benim için.
Sürekli gittiğim, zaman içerisinde de arkadaş olduğum bir kuaförüm var.
Son 2 aydır da, bu kuaförüm sayesinde sir ağdaya başladım.Çok utadığım için evde kendi kendime yapıyordum daha önce ama 3-4 aydır bu korkumu yendim ve cuma günü tekrar ağda için kendisine gittim.
Saç kesimi, kaş, komple ağda vs bütün işlemlerimi hep burda yaptırdım senelerce.
Fakat şimdi, bu kuaför kapanıyor ve benim tanıdık bildik bir kuaför yok etrafımda.
Libadiyyede oturuyorum, üst caddede bir kuaför var fakat çok fazla müşterisi var ve kalabalık oluyor her gittiğimde. Bir de ağda için başka bir kişiye hiç gitmedim bu kuaförümden başka.
Libadiye ve etrafında bildiğiniz, temiz uygun fiyatlı kuaför var mı kızlar?..
Benim derdim de bu işte...
Bir de erkek çalışan fazla bu caddedeki kuaförde ve daha yeni yeni dışarda ağda yaptırmaya başladım seneler sonra...
Dert mi bu diyeceksiniz ama dert benim için.
Çümkü ben hep çok güvendiğim yerlere giderim kaş bıyık saç kesimi için.
Yıllar evvel de bir kuaförüm vardı ona giderdim, o da kapattı dükkanını çocuğu olunca.
Alışkanlık olduğu için de kolay kolay başla bi yere giderim diyemiyorum.
Hem temiz hem uygun fiyatlı olsun istiyorum.
Bu gittiğim yerde komple ağda 40 tl idi; uygun fiyat dediğim bu aralıklarda işte gene...50 -40 filan artık ne olursa...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende yıllardır ümraniyede fatih kuaföre gidiyorum. Çok da memmunum. Kızlar çok sıcaklar erkekler desen işini iyi yapıyorlar. Koltuğu oturdummu gözümü kaparım bilirim karşıma kötü bir sonuç çıkmaz. Bence denemelisin. Fiyatı da gerçekden uygun oranın.
Ümraniye de nerde acaba yani çarşıda filan mı?
Beb istiyorum ki eve yakın bir yerlerde olsun, gidip gelmek gözümde büyümesin.
Bulgurluda bi kaç yer var ama isimlerini hatırlamıyorum şimdi. Oraların da ne fiyatını ne temizliğini biliyorum...
Ümraniyede çarşıda, otobüs durağnın arkasında pamidor var bebek giyim mağazası o mağazanın yanındaki sokağın hemen başında. Ben çok memmunum.
Mesela bi kaş bıyık fönle başlayabilirsin. Denemeye değer
Olabilir aslında, neden olmasın...
Aklımda bulunduracağım teşekkür ederim önerin için
nereye tasınıyor ?
bırakmayın o nerdeyse oraya gidin ..
Fatşh kuaföre bende çok gittim hiç tavsiye etmem. Hem çok kalabalık oluyo hemde erkek çalışanları fazla samimi. Onun yerine ümraniye sondurakta bülent demir var oraya gidebilirsin. Pttnin yan tarafında. Yada libadiyede cevdet erdem di galiba ömür fırnın orda yol üstünde oraya gidebilirsin. Benim çok kaprisli hiç bişeyi begenmeyen kız arkasdşım gidiyo oraya çokta memnun.
Sana ağda yapan kadının numarasını al sor nereye giderse oraya git ya da sorsan evine gelir mi
15-20 dk sürer 50 tl verirsin
bence kimse hayır demez..
Uzakta oturmasan sana beykoz tarafında ve koşuyolu tarafında çok iyi kuaför önerebilirdim liseyi libadiye tarafında okumuştum bir kaç arkadaşım var orda ama onlarda koşuyolu tarafına gidiyorlar. Epilasyona başlasan daha iyi değil mi? Ağda derdin kalmaz 1 2 ayda bir gidersin daha temiz :) ben ağdayı bırakalı 2 sene oldu
Teşekkür ederim öncelikle cevabın için.
Epilasyona başlasam daha iyi, doğru söylüyorsun aslında ama lazer epilasyona pek sıcak bakmıyorum açıkçası... Kadın doğum doktorum, lazer epilasyonun ilerleyen dönemlerde sıkıntı yaratabileceğini, hiç doğum yapmamış kadınlara önermediğini söyledi. O günden beridir lazere pek yanaşmıyorum. Kaldı ki kaç yıldır kapanacak olan kuaförüne giderim, daha yeni yeni başladım komple ağdayı bir başkasına yaptırmaya :)
Hadi ya benim doktorum da tam tersi beni epilasyona yönlendirdi ağda daha zararlı diye benim kıl köklerime zarar vermişti ağda, 2 doktor da epilasyona gitmemi söyledi bilemedimki her doktorun düşüncesi ayrı tabi:) Ağda da herkese yaptırılmıyor seçici olmak lazım Ağdayı kendin yapabiliyorsan iyi biyer bulana kadar öyle idare edersin ama kuaförün yapması ayrı bi rahatlık tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?