Kızlar gene ben...
Bu kez başka bi dertle karşınızdayım.
Bu da dert mi demeyin, vallA dert benim için.
Sürekli gittiğim, zaman içerisinde de arkadaş olduğum bir kuaförüm var.
Son 2 aydır da, bu kuaförüm sayesinde sir ağdaya başladım.Çok utadığım için evde kendi kendime yapıyordum daha önce ama 3-4 aydır bu korkumu yendim ve cuma günü tekrar ağda için kendisine gittim.
Saç kesimi, kaş, komple ağda vs bütün işlemlerimi hep burda yaptırdım senelerce.
Fakat şimdi, bu kuaför kapanıyor ve benim tanıdık bildik bir kuaför yok etrafımda.
Libadiyyede oturuyorum, üst caddede bir kuaför var fakat çok fazla müşterisi var ve kalabalık oluyor her gittiğimde. Bir de ağda için başka bir kişiye hiç gitmedim bu kuaförümden başka.
Libadiye ve etrafında bildiğiniz, temiz uygun fiyatlı kuaför var mı kızlar?..
Benim derdim de bu işte...
Bir de erkek çalışan fazla bu caddedeki kuaförde ve daha yeni yeni dışarda ağda yaptırmaya başladım seneler sonra...
Dert mi bu diyeceksiniz ama dert benim için.
Çümkü ben hep çok güvendiğim yerlere giderim kaş bıyık saç kesimi için.
Yıllar evvel de bir kuaförüm vardı ona giderdim, o da kapattı dükkanını çocuğu olunca.
Alışkanlık olduğu için de kolay kolay başla bi yere giderim diyemiyorum.
Hem temiz hem uygun fiyatlı olsun istiyorum.
Bu gittiğim yerde komple ağda 40 tl idi; uygun fiyat dediğim bu aralıklarda işte gene...50 -40 filan artık ne olursa...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu kez başka bi dertle karşınızdayım.
Bu da dert mi demeyin, vallA dert benim için.
Sürekli gittiğim, zaman içerisinde de arkadaş olduğum bir kuaförüm var.
Son 2 aydır da, bu kuaförüm sayesinde sir ağdaya başladım.Çok utadığım için evde kendi kendime yapıyordum daha önce ama 3-4 aydır bu korkumu yendim ve cuma günü tekrar ağda için kendisine gittim.
Saç kesimi, kaş, komple ağda vs bütün işlemlerimi hep burda yaptırdım senelerce.
Fakat şimdi, bu kuaför kapanıyor ve benim tanıdık bildik bir kuaför yok etrafımda.
Libadiyyede oturuyorum, üst caddede bir kuaför var fakat çok fazla müşterisi var ve kalabalık oluyor her gittiğimde. Bir de ağda için başka bir kişiye hiç gitmedim bu kuaförümden başka.
Libadiye ve etrafında bildiğiniz, temiz uygun fiyatlı kuaför var mı kızlar?..
Benim derdim de bu işte...
Bir de erkek çalışan fazla bu caddedeki kuaförde ve daha yeni yeni dışarda ağda yaptırmaya başladım seneler sonra...
Dert mi bu diyeceksiniz ama dert benim için.
Çümkü ben hep çok güvendiğim yerlere giderim kaş bıyık saç kesimi için.
Yıllar evvel de bir kuaförüm vardı ona giderdim, o da kapattı dükkanını çocuğu olunca.
Alışkanlık olduğu için de kolay kolay başla bi yere giderim diyemiyorum.
Hem temiz hem uygun fiyatlı olsun istiyorum.
Bu gittiğim yerde komple ağda 40 tl idi; uygun fiyat dediğim bu aralıklarda işte gene...50 -40 filan artık ne olursa...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Son düzenleme: