Saç Rengi ve Saç Boyama kuaför biri yada bu işlerden biri bana yardım etsin

HilMa

biri MELEK biri BEBEK
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
12.437
22
408
saçlarımı pazar günü röfle yaptırdım düğünüm için ama çok açık oldu burdaki arkadaşlarda onaylayınca karar verdim ki baya bi açık renkli hatta burdan bakabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/360734-nasil-olmus.html

bugün gittim dedim rahatsuız oldum bunu koyulaştıralım zaten koyulaştırmayı zor kabul ettrdim mafoldumben tmm dedi mesai bitiminde gel yapalım koyulaştırdıgını söyledi ama bana hala açık geliyo rengi nedense kuaför süper oldu ellemem başka vsvsvs dedi ve bir daha gitmeyi düşünmüyorum istediğimi yaptıramıyorum nedense başka kuaförde yok burda ben ardahandaym.....kendim boya alıp evde boyasam olur mu yardım edin nolur nişanlımla çok fena kavga ettik mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

n olur biri yardım etsin yaaaa

cnm saçının rengı kotu değilkı neden beyenmedın asırı ucuk değil cnm sacına yapılan her ıslem saca zarar verır düğünüde varmıs sacını yakabılırısn dıkkat etmelısn

yeni saçın çok güzel sakın üzülme canım yakışmış ayrıca röfle çok ucuz bir yöntem değil madem yaptırmışsın yazık değilmi o kadar paraya tekrar sen alıp boyayacaksın renk tutmama ihtimalide var boşver yeni saçını çok beğendim canım mutluluklar dilerim

zaten verdiğim paraya mı yanayım ya ben dedim ki uçlarımdaki gibi olsun ama dedim hanide birazda yogun olsun dedim hani düğünde olacak yaa buda bana bırak vs süpper olacak şöle böle dedi çok açık olmadımı falan dedim bitince yok dedi gelnlikte süper olu içime sinmedi kuaförde beni iyi pofpofladı demekki sempatiksalakcinni ben o halde çıktım neyse eve geldim aynaya bakıyorum yok begenmedim işte size gösterdim resmi sizde onaylayınca tmm dedim gittim koyulaştırmaya ama koyulaştı dedi 2 yon bana koyulaşmış gbi gelmedi kuaför gene süper harika başka koyulaştırma şöle böle diyince ben geri gelmiştim bende öyle sesini çok çıkartan biride olmadıgımda diyemedim ama duramadım gece 9 da gitim dedim koyulaştır en son resimdeki hali birazda bu dursun sonra çkolata kahveye kendim boyarım artık olur herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…