Ktphane Aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
slm arkadaslar ankrada uye olabılcegım merkezde bır kutuphane arıyorum sızın uye oldugunuz yada bıldıgınız yerler varmı? varsa yardımlarınızı beklıyorum

tabiki milli kütüphane..
hem ulaşımı kolay hem kaynak açısından çok zengin..

http://www.mkutup.gov.tr/menu/108 nasıl üye olacağında bu linkte ayrıntılı olarak belirtilmiş durumda..
umarım yardımcı olabilmişimdir sevgiler:)

Son düzenleme:

cok tşk ederım suanda bu lınke gıremıyorum net engellı de ıs yerındeyım bana bıraz bılgı verırımısın baska bılgınız kutuphane varmı?

canım Adnan Ötüken il halk kütüphanesi var kumrularda telefon numarası 4170073 cebeci halk kütüphanesi var telefonu 3192116, bilkent üniversitesinin merkez kampüs kütüphanesi de çok güzelmiş 2664472, goethe enstitüsü kütüphanesi bakanlıklarda 4195283, devlet istatislik enstitüsü kütüphanesi yücetepe 4176440
bide türk dil kurumu kütüphanesi var kavaklıderede 4680784
hangi semtte olduğunu bilemediğim için bu kadar söyleyebileceğim ablam edebiyatçıdır gezer kütüphane kütüphane bende alıştım artık onun sayesinde...

Son düzenleme:

saol cok saol adana ötükene uye olmayı dusunuyorum bende ben semt oalarak eryamdayım da merkezde ıstıyorum uye olacbılcegım ktb odunc alma verme gb her zaman ktb alamıyorum okumadanda duramıyorum

umarım yardımcı olabilmişimdir canım:) şimdiden keyifli okumalar....

olmazmısın cnm hemde nasıl oldun cok saol

slm arkadaslar ankrada uye olabılcegım merkezde bır kutuphane arıyorum sızın uye oldugunuz yada bıldıgınız yerler varmı? varsa yardımlarınızı beklıyorum

Kumrular' da Halk Kütüphanesi var.
Üniversitelerin Kütüphaneleri var.
Kültür merkezleri var (Alman kültür Amerikan Kültür... gibi)
En güzeli de Milli Kütüphane (Bahçeli' de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…