• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları ksuruk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
öncelikle geçmiş olsun.
eğer imkanın varsa hemen bir doktora götürüp ciğerlerinden öksürüp öksrmediğini kontrol ettir.
eğer ciğerden değilse endişelenme.
hatta doktorlar öksürmenin yararlı olduğunu söylüyor.mikropların dışarı çıkması anlamında.
öksürük kesici verme o yğzden.
ama boğazlarını yumuşatabilirsin.ıhlamur iyi bi yöntem.
gece odasına buğu septilde koyabilirsin.
ama acil ciğerden gelip gelmediğini,hırıltısının olup olmadığını anlamalısın.

öncelikle geçmiş olsun.
Eğer imkanın varsa hemen bir doktora götürüp ciğerlerinden öksürüp öksrmediğini kontrol ettir.
Eğer ciğerden değilse endişelenme.
Hatta doktorlar öksürmenin yararlı olduğunu söylüyor.mikropların dışarı çıkması anlamında.
öksürük kesici verme o yğzden.
Ama boğazlarını yumuşatabilirsin.ıhlamur iyi bi yöntem.
Gece odasına buğu septilde koyabilirsin.
Ama acil ciğerden gelip gelmediğini,hırıltısının olup olmadığını anlamalısın.

ay cnm çok sagol önceden hafıf vardı dr göturdum cıgerlerı temız bışı yok şuan yıne dınledım hırıltısı yok cıgerlerınden degıl yanı

geçmiş olsun nisan ayı girdi bizde de başlad bir öksürük doktora götürdüm her şeyi temiz havalar dediler , aktara gittim ıhlamur ve papatya verdi onları demleyip su yerine veriyorum
burnunu açk tutmaya çalış o öksürtüyormuş onada okyanus suyu kullanyorum .

Allerjik olabilir bahar ayındayız, Bana öksürmemi için bi toz verdi hergün meyve rendesinin üzerine döküp yediriyorum öksürüğü kesildi çok şükür.

Canım benım oglum 20 gunlukken baslası oksurmeye dr goturduk enfeksıyon kapmıs grıp gıbı dedı surup verdı sonra yanlıs surup vermısler baska dr gıttık ıgne verdı 10 tane penısılın oksuruk kesılmedı dr gıttık reflu olabılır dedı reflu sıntegrafısı Çektırdık (bebegı uyutuyorlar radyasyona maruz kalıyo) ama yıne kesılmedı doÇ.dr goturduk boĞmaca dedı ınanmadım prof.goturdum oda bogmaca dedı surup verdı bence doktora gotur derım allah kolaylık versın

öksürük için bire bir babam kullandı.siyah turbun içini oy ama altına tamamen geçme delinmesin.içine bal koy,su bardağının içine koy sabaha kadar o bal turp suyuyla birlikte akıyor ve suyu içir 2 günde bir turbu değiştir

Evet bu kara turp gerçektende çok işe yarıyor Benimde oğlum 8 aylıkken bronşit olmuştu bu karışımı bize ızmirde musevi bir doktor önermişti.Bu ballı turp astımlı hastalarada iyi geliyor Ama tadı cidden kötü

öksürük için bire bir babam kullandı.siyah turbun içini oy ama altına tamamen geçme delinmesin.içine bal koy,su bardağının içine koy sabaha kadar o bal turp suyuyla birlikte akıyor ve suyu içir 2 günde bir turbu değiştir

canım bebege tehlıkelı olabılır doktorlar 1 yıl seker bıle verılmesını ıstemıyor ıstersenız arastırın bal bebeklerde ölüle bile sonuçlanabılıyormus allah korusun

Canım benım oglum 20 gunlukken baslası oksurmeye dr goturduk enfeksıyon kapmıs grıp gıbı dedı surup verdı sonra yanlıs surup vermısler baska dr gıttık ıgne verdı 10 tane penısılın oksuruk kesılmedı dr gıttık reflu olabılır dedı reflu sıntegrafısı Çektırdık (bebegı uyutuyorlar radyasyona maruz kalıyo) ama yıne kesılmedı doÇ.dr goturduk boĞmaca dedı ınanmadım prof.goturdum oda bogmaca dedı surup verdı bence doktora gotur derım allah kolaylık versın

canım nasıl geçti peki hastalığı?bebeğinle sağlıklı günler....

Back