Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıskanırsa kıskansın bana ne derim ben olsam..
Kadının kendi sorunu..:dilcikar:
Ne diye uğraşıyım insanların psikolojik sorunları ile,ben sadece kendime bir de kocama bakarım..hihoyyyt
Kıskanırsa kıskansın bana ne derim ben olsam..
Kadının kendi sorunu..:dilcikar:
Ne diye uğraşıyım insanların psikolojik sorunları ile,ben sadece kendime bir de kocama bakarım..hihoyyyt
ışim gücüm yok elti nasıl kıskandırılır nasıl alt edilir diye onumu düşünicim..
Valla Hiç sallamam...Herkesin yaşantısı kendisine
sende fazla kaptırma eltine
Sonra kardeş arasını açan gelin olur adın.
Ya kıskandırmak için değil, ama yapılan şeylere seviyeyi bozmadan ve arada hatırı olan insanları incitmeden nasıl sabredeceğiz. Mesele bu bence.
Bir örnek vereyim; eltimlerin düğününün üzerinden birkaç ay geçmişti, başka bir şehirde yaaşdıkları için evlerine ilk gidişimizdi. Üstelik de yurtdışına gideceğim için vedalaşmaya gittik. İki gün boyunca surat astı, yemek yapmak için eşinin "yemek işini ne yapacağız demsesini bekledi, mutfağına sokmadı." Aramızda o güne kadar geçmiş tek kötü söz yok. Eşim kardeşinin evinde o muameleye maruz kaldığı için ne kadar üzüldü anlatamam. Ben desen öyle. Ne yapılır şimdi buna? Dokuz aylık hamile, bayramda herkes onlarda olduğu için biz de gittik, içimden geldi mi? Hayır. Kayınvalidemin hatırına gittim. İşte bu durumlarda, aman kıskansın denemiyor maalesef. İlla ki bir yerlerde muhatap olunacak.
Belki misafir sevmiyordur,ne bileyim ben de sevmem evimde yenilsin,yatılsın kalkılsın..
Siz de minumum seviyede görüşün derim..
Ben evliliğim süresince bana surat asılmış,beni kıskanmışlar gibi konulara hiç takılmadım..
Benim huzurumu bozmasına izin vermem 3. kişilerin ruh halleri..
Gidilecekse gider,kalkar dönerim saati gelince.
Zaten bana samimi durması,mutfağında iş yapmak beni daha çok sıkardı..
Belki de bende vardır gariplik bilemem,ama insanlara hep dışarıdan bakarım iç yüzü ile ilgilenmem açıkçası..
Belki misafir sevmiyordur,ne bileyim ben de sevmem evimde yenilsin,yatılsın kalkılsın..
Siz de minumum seviyede görüşün derim..
Ben evliliğim süresince bana surat asılmış,beni kıskanmışlar gibi konulara hiç takılmadım..
Benim huzurumu bozmasına izin vermem 3. kişilerin ruh halleri..
Gidilecekse gider,kalkar dönerim saati gelince.
Zaten bana samimi durması,mutfağında iş yapmak beni daha çok sıkardı..
Belki de bende vardır gariplik bilemem,ama insanlara hep dışarıdan bakarım iç yüzü ile ilgilenmem açıkçası..
ben çatır çatır çatlatıyorum...eşinin yoğun ilgisinden,aldıgı hediyelerden bahsedebilirsin sürprizlerini anlat laf arasında.....madem kıskanıyor kötü niyetli sen de gıcık et olan onlara olsun..
Acaba çözüm yolu bu mu?Bunu da herkes yapamıyor işte,ben yapamıyorum yapsam elime yüzüme bulaştırırım,aslında haklısın..
valla ne denir bilmemki eltimle aram çok iyidir kıskanmayız birbirimizi
çok dikkat ederiz yeni aldığı bir eşyasını asla sormam nerden aldın vs
kıyafetini hiç bir şeyini kendi göstermediği sürece görmemezlikden gelirim
ama kendisi hep gösterir içinde kötülük olmadan ama ben soramıyorum işde
çekiniyorum ben seviyorum eltimi iyidir::)))
ama görümcem kıskançtır onuda umursamıyorum
valla ne denir bilmemki eltimle aram çok iyidir kıskanmayız birbirimizi
çok dikkat ederiz yeni aldığı bir eşyasını asla sormam nerden aldın vs
kıyafetini hiç bir şeyini kendi göstermediği sürece görmemezlikden gelirim
ama kendisi hep gösterir içinde kötülük olmadan ama ben soramıyorum işde
çekiniyorum ben seviyorum eltimi iyidir::)))
ama görümcem kıskançtır onuda umursamıyorum
Senin gibi yapabilsek sorun olmaz elbet..bravo tekrar..Gidilecekse gider saatinde kalkarım demişsin yani formalitelerimi yerine getiririm olur biter babında söylemişsin,bu bile sorun oluyor kardeşim..az oturdu,samimi olmak istemiyor,az konuşuyor v.s. gibi dedikodu yapılıyor..Buarada senin kaç eltin var yada vardı..elti sayısı da önemli tabi :))entrikalar dönüyor çoklukta..nerde çokluk orada ..malesef