- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Merhaba arkadaşlar, her iki göz altında ve üstünde kolesterole bağlı ksantelazmalar oluşmuştu. Sağ gözümün altındaki çok büyüktü ve daha önce iki kez alınmasına rağmen tekrarladı. Cumartesi günü doktor cerrahi işlemle alınması gerekiyor dedi. Yarım saatlik bir operasyon geçirdim. Sol gözümde hiçbir sorun yok, sağ gözümün üstünde de hiçbir sorun yok fakat gel gelelim sağ gözümün alt kapağında 1-2 mm'lik aşağı sarkma var. Bugün sabah soluğu doktorun yanında aldım. Baktı ve bu durum düzelecek oradan neredeyse 2 cm'lik doku çıkardık iyileşme süreci var o dokular kendini tazelecek ve o açıklık zamanla kapanacak, ben oraya estetik yaptım dedi. Ben ısrarla dikiş hatası olabilir mi eğer öyle bir durum varsa lütfen doğruyu söyleyin henüz tazeyken düzeltilebilir mi diye sordum o da ısrarla kendine ve gözüne zaman tanı bu kadar tez canlı olma ve bana güven düzelecek dedi. Aynanın karşısından kendimi alamıyorum psikolojim alt-üst oldu. Doktoruma inanmak istiyorum ama acaba diye de bir soru işareti kafamdan hiç gitmiyor. Başına böyle bir durum gelip düzelen var mı? Şimdiden teşekkür ederim.