- Konu Sahibi divine_time
evli arkadaşlar çalışanlar/çalışmayanlar bişey sorcam eşiniz askerdeyken nerde kalıyosunuz ? ya benimki henuz gitmedi seneye gidecek belki.ama şimdiden başladım kara kara düşünmeye. yalnız mı anne yanı mı iyi bilmiyorummafoldumben
CAnım ben aılemın yanına geldım... yalnız basına cok daha zor olurdu emınım..
hem bızde cocukda var.. yalnız kalmayı ben dusunsem bıle esım bırakmazdı zaten, benı yalnız bırakıp gıdemezdı kesınlıkle...
bence aıle yanı daha ıyı.. kendı aılen yanı..
Allah kavustursun ınsallah... sanslısınız.. konya da cok guzel yerdır.. kolayca yapar gelır ınsallah...Amin amin... daha dun teslım ettık.. esım her ne kadra ben yanlız gıtcem dedıyse de yanlız bırakmadık kapıya kadar ugurladık... Allahtan alayda kı astsubay başçaus ananemlerın komsusuymus konyada cok yardımcı oldu sagolsun..
benim daha 1 hafta olalı evleneli bende esimi dün teslim ettim. istanbulda kısa dönem yapacak. aklıma geldikce aglıyorum. işteyim ama calısasım gelmiyor. hiç bisey yapasım gelmiyor. kurban bayramında izin kulllanacak. o yüzden benim 158 günden daha fazla galiba
ay evlılıgı tatmadan gonderdın demek esını..
Allah hepımızı kavustursun.. cok zorlanmıssındır emınım.. calısıyorsan yıne bı sekılde vakıt gecer.. senın esın nereye dustu pekı canım ?