- 29 Ağustos 2008
- 5.665
- 54
- Konu Sahibi divine_time
- #19.241
ağrı doğubeyazıt canım ya yazması bıle zor . Sürgüne gitti mübarek
allah kavuştursun canım:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağrı doğubeyazıt canım ya yazması bıle zor . Sürgüne gitti mübarek
allah kavuştursun canım:Saruboceq:
AMİN HEPIMIZI. MARTTA ISTE GORUSSEZ. KEDILER GIBI kaydirigubbakcemile3
bnmde acayip sürprizlerim var :roflol:
bnmde acayip sürprizlerim var :roflol:
sizi bilmemde galıba benım suprızlere sıra gelmıcek bıle. Telefonda ole bı korkuttukı benı. Cok kotu planlar yapıyor sankı. Msn den gorusurken. Bakıslar falan ımalar sevınsemmı uzulsemmı bılemedım. Onun süprizlerinden sıra gelırse ufak tefek seyler dusunmek lazım
canım şu an hepsi pimi çekilmiş el bombası gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dikkatli olmak lazım ben bi dört hafta oyalarsam kurtarırım işi kaydirigubbakcemile3 ama düğüne uzun zaman olan nişanlı çiftler zırhlarınızı kuşanın kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile
canım şu an hepsi pimi çekilmiş el bombası gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dikkatli olmak lazım ben bi dört hafta oyalarsam kurtarırım işi kaydirigubbakcemile3 ama düğüne uzun zaman olan nişanlı çiftler zırhlarınızı kuşanın kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile
bencede bızı bı sekılde rahatızda sız mumkunse cok yanlız kalmayın. Bole bogazlı tunık kazaklar varya onlarda edının derim. Bıde tabi kapatıcı stıklerı yanınızdan ayırmayın
desene bnm kilitli bi zırh almam lazım kaydirigubbakcemile3
bende kısmetse geldikten 4-5 ay sonra evlenicem
:roflol::roflol::roflol: rahatız biz dimi
günaydın kızlar
benim eşim dün sabah geldi
inşallah sizlerde kavuşursunuz
EVET SEKERİM OZAMAN BİZ BAYAĞI BI RAHATIZ OLURUZ DA SİMDİDE BİZ PEK RAHAT DEGILIZ AMA . ODEŞMELI BIRAZ :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bencede bızı bı sekılde rahatızda sız mumkunse cok yanlız kalmayın. Bole bogazlı tunık kazaklar varya onlarda edının derim. Bıde tabi kapatıcı stıklerı yanınızdan ayırmayın
sen yemin töreni içinde gidemedin ne zaman görüşceksiniz izne gelir artık senin ki :roflol: Ben 20 gün sonra bidaha gitcem delikafadulden