- 5 Kasım 2009
- 1.016
- 2
- Konu Sahibi divine_time
- #19.141
kıbrıs
benım kuzenımın esıde once manısadaydı sımdı oda kıbrısa gitti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıbrıs
daha yeni gitti nasıl geçer bu dört ay mafoldumben
selam kızlar
bi heyecan msn de beklerken nişanlım aradı çarşı iznini kilitlemişler :sinifsinif:
neden dedim gıcıklığına yapıyolar dedi lmaz:
5 aylık kısa dönem vardı bana sadece 6 kez çarşıya çıktığını söyledi dedi
morali çok bozuktu:çok üzgünüm:
sensible ben de daha kavuşmadım henüz canımın içi yolda şu anda saat 16 itibariyle yanımda olacak inşallah
sen benden once kavusacaksin canim:1hug:
gerçekten yaa biz 300lerde yazıyoduk ilk başlarda bide=)kizlar sayfa 1914 olmusssss offffffff ne cok sey yazmisz
saol tatlım yaa çok şirinsin teşekkürler...opuyorumnanaktanCanlarim..
Bugün sanirim hepimiz burda toplanip bazi askerlerimizin gelisini kutlayacaktik.. Aranizda bulunamadigim icin cok üzgünümmafoldumben
Fakat diger taraftanda, sevdiklerinize kavusacaginiz icin hepinizin adina öyle mutluyum ki anlatamam. :lepi:
Insanin sevdiginin uzakta olmasi ne demek cok iyi bilirim..
Hele birde isin icine askerlik girince daha baska oluyor tabi.
Listede "kavusanlar" bölümüne isim eklemek kadar mutluluk verici daha ne olsun bu topicte:lepi:
Ben demedim mi size, sizi KIRMIZI yapacam diye:roflol:
Ve iste sözümü tutuyorum:))
Hepinizin gözü aydin olsun meleklerimolumunekankayizsmile..
Allah birdaha hic ayirmasin:Saruboceq:
Ve Allah diger asker yolu bekleyen dostlarimizada bu sevinci yasamayi nasip etsin insAllah:Saruboceq:
=))) allah kavustursun canım gözümüz aydın benim nişanlımda birazdan çıkıcak yolaopuyorumnanaktancanım şu anda yolda durmadan mesajlaşıyoz zaten heyecanımı anlatamamdelikafadulden
dün gece heyecandan doğru dürüst uyuyamadım zaten
Mümkün olduğu surece "dayanamayıp sevgilinin peşinden askerlik yaptığı şehrin yollarına düşmektir bilinmedik bir şehre giden virajları ezberlemektir...ALINTIDIR