- 5 Aralık 2008
- 305
- 0
- Konu Sahibi divine_time
- #19.061
sağol canım
:kedipuyorumnanaktan
:kedipuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaaanııın kızlar parti neyim ettinizmi ben unuttum :kedi: kıyafetlerimi hazırlamaktan heyecandan unuttum özürdilerim yaa
ben yarın elazığa gidiyorum dua edin sağ salim gelsin eşim
herkesin gözüaydın olsun Rabbim ayırmasın bizleri sevdiklerimizden Amiiiiiiiiiinnn
gidişim suskun oluyor ama dönüşüm muhteşem olacak :lepi:
canım allah yolunu açık etsin tatlım
çok öpüyorum seni sağ salim gidip gelin inşallah opuyorumnanaktan
amaaanııın kızlar parti neyim ettinizmi ben unuttum :kedi: kıyafetlerimi hazırlamaktan heyecandan unuttum özürdilerim yaa
ben yarın elazığa gidiyorum dua edin sağ salim gelsin eşim
herkesin gözüaydın olsun Rabbim ayırmasın bizleri sevdiklerimizden Amiiiiiiiiiinnn
gidişim suskun oluyor ama dönüşüm muhteşem olacak :lepi:
opuyorumnanaktan inşallah tatlım inşallah=) :Saruboceq:günaydın kızlar, kavuşan ve kavuşacaklar için çok sevindim darısı bize kavuşamayanlara İNŞALLAHHHHH :Saruboceq:
hihoyyythihoyyyt
opuyorumnanaktan inşallah tatlım inşallah=) :Saruboceq:
günaydın kızlaaardelikafadulden
günaydın burcucum. senin kac saat kaldı bulusmana olumunekankayizsmile
Dahaa çok varr 120 günnn canım usta birliğinde nasıl senin nişanlın? benim artık günde 1 kere zor arıyor vede çok kötü olduğunu söylüyor herşey dahada zorlaşmış..günaydın kızlar, kavuşan ve kavuşacaklar için çok sevindim darısı bize kavuşamayanlara İNŞALLAHHHHH :Saruboceq:
hihoyyythihoyyyt
Dahaa çok varr 120 günnn canım usta birliğinde nasıl senin nişanlın? benim artık günde 1 kere zor arıyor vede çok kötü olduğunu söylüyor herşey dahada zorlaşmış..
Şafakları biten arkadaşlarım sabrettiniz ve kazandınız:lepi: şimdi kavuşmak zamanı,Gözleriniz aydın...:teytey:
beyleyen arkadaşlarımı da hayırlı teskereler diliyoruma.s.