- 5 Ekim 2009
- 1.511
- 0
- Konu Sahibi divine_time
- #18.721
günaydın şafak 2
bugün moralim çok bozuk kızlar
amirim pazartes günü için izin vermedi bana ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın şafak 2
olsun canım üzülmeee nice p.tesiler bekliyo sizi şafak demiş coni moni senmi düşüncen onu buni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
millet çatır çatır izin alıyor canım bana gelince vermiyor canımı sıkan da zaten bu
millet çatır çatır izin alıyor canım bana gelince vermiyor canımı sıkan da zaten bu
demekki sen iyi elemansın canım polyanalık yaptım galiba ama üzülmeni istemiyorum kiiiiiii
çok kötü canım yaaa bende yıllık izxnimi kullanmıycam eşim gelince kullanırım diye düşündüm izin falan alamam diye:1no2:
amirim kendisi bir hafta tatile gidiyor bu yüzden izin vermedi bana bana bir günü çok gördü ya
amirim kendisi bir hafta tatile gidiyor bu yüzden izin vermedi bana bana bir günü çok gördü ya
yaaa çok bencil yaaaaaaaaaa bu amirine:mymeka:
bence de alsanaalsanasmilekötükedihüso:mymeka: klava:
amir tatile gidiyosa yerine kim bakıo tatlım
p.tesi sabah o kişiyi ara gelemicem de olsun bitsinaklinialirimsmile
canım rapor almayı denesen sonuçta mazeret raporuna bişey demezler hgemide alırsın bi hafta ohh misss:1hug:
ben de öyle yapmayı düşündüm de arada teftiş etmiyo mu
sinir oluyomkötükedihüso
etsin etsin bişey olmaz bişey diyceğini sanmıyorum sen gitmedikten sonra ha olduki dedi ben sana izin vrmedin sen nie gelmedin die evimi su bastı dersin allah korusun daa
hımmm güzel fikir
yaaa n,iye susuyo herkzzz
canım sıkılıyoo
yaaa n,iye susuyo herkzzz
canım sıkılıyoo
kızlar içim bunalıyo duramıyorum iş yerindeee :''((( mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ağlıyorum yaa offf kahretsin kahretsin ÇOKKKK ÖZLÜYORUMMMMMMMMMMMMM...niye ayrıyız niyee yaaa niyeeeeeeee ben onu ÇOK SEVıYORUMMMM YETER BıTSıN BU ıŞKENCEEEEEEEEEEEEEE..........mafoldumben