- 30 Ağustos 2009
- 4.193
- 3
- 39
- Konu Sahibi divine_time
- #18.001
sizinki gibi canım ya duygulu ve sonu mutsuzdu senağlama
gerçekten çok özlemişiz birbirimizi
kıyamam :teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizinki gibi canım ya duygulu ve sonu mutsuzdu senağlama
gerçekten çok özlemişiz birbirimizi
bende pendikteyim kızzzz damla hemşeri çıktık
kıyamam :teselli:
harikaydııı çok duygulandım yalnız moralim çok bozuldu cihazların içinden geçerken telefonum bozuldu bitanemin resmini çekemedim üniformanın içinde muhteşem görünüyordu eşim çok zayıflamış komplekse girdim :asigim::asigim::asigim:
bende pendikteyim kızzzz damla hemşeri çıktık
merkez canım senhadi yaa pendiğin neresindesin canım? :roflol:
evet gamzem ya çakı gibi olmuşlar valla :kedi: ben kamuflaj mı deniyo onun içinde görmüştüm ziyarete gittiğimde ama bu defa pek bi datlu olmuş kaydirigubbakcemile3
merkez canım sen
bende merkeze çok yakınız ssknın ordayım canım :) belkide birbirimizi görmüşüzdür :roflol:
merkez canım sen
bende merkeze çok yakınız ssknın ordayım canım :) belkide birbirimizi görmüşüzdür :roflol:
kız aynı apartmanda mı oturuyoz yoksam bende ssk ya çok yakınımm kesin görmüşüzdür birbirimizi heheheh gerçi benim resmim net sen tanırdın
Anam anam bütün kızlar toplanmıs ne güzel merhaba şafak matikler. Ay her turlu elektronık esya yerıne koyuyorlardı bız kadınlarıda bıtek safakmatık olmadıgımız kalmıstı.
ben kamuflajlı görmedim üniformalılardı şimdi yaa ben yine şapkaya güldüm ama :1rolleyes:
dün sabahtan beri aramadı aşkım bu akşam da aramazsa bana yarın yüzü yok neyle zaman geçirecegimi şaşırdımarasın noluuurrr arasınn dayanamıyorum arasın rahatlicam ders bile çalışcam yeter ki arasınnn bi sesini duyim meraktan ölüyrm resmen içim içimi yiyor
kızlar benim iş çıkış saatim geldi çıkıyorum eve geçince girerim terkrardan biyere gitmeyin lütfennnnnnnnn:a015:
diğerinden iyidir:)) ben de hani koşar adım die komut geliyoda ellerini yumruk yapıp göğüslerine koyuyolar ya bi anda acayip komikti ewde de takıldım hep aşkıma tüm karizma gidiyo ne komik bi hareket canım öle ya :roflol: :roflol: :roflol:
dün sabahtan beri aramadı aşkım bu akşam da aramazsa bana yarın yüzü yok neyle zaman geçirecegimi şaşırdımarasın noluuurrr arasınn dayanamıyorum arasın rahatlicam ders bile çalışcam yeter ki arasınnn bi sesini duyim meraktan ölüyrm resmen içim içimi yiyor