- 10 Haziran 2007
- 2.958
- 4
- 40
- Konu Sahibi divine_time
yol iznini sormadım ben yaa bugün sorayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewt sanki askeriyede memuruz bütün detayları biliyoruzz
korkulur walla kk bayanlarından :jeyyar:[/QUO
memurluk durumu komiğime gıttıkaydirigubbakcemile3
bugun öğlen aramadı zaten arayamıcakmıs artık öğlenleride dün soylemıstısenağlama
canım bildiğim kadarıyla iki gün evci cıkıyor herkes yolla ılgılı degıl yemın torenınden sonrakı ızın dıye bılıyorum ama emin değilim:sm_confused:
yağmur çamur dinlemiyorlar ki...
Amasyada askerlık yapan arkadasım gercekten amasyanın egıtımı Çok zor benım esımde orda astsubaydı tayınımız doguya Çıktı ve kurtulduk ordan Çok Şukur.ama guzel yer kutu gıbı tarıhı eser Çok fazla umarım 2 gun kalınca memnun olursun
bu arada doguda askerlık yapan varmı
eşimin yarın yemin töreni var ama ben gidemiyorum
Günaydın kızlar hepinizin egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum..kaydirigubbakcemile5
Atamız olmasaydı egemenliğimizde olmazdı.Nur içinde yatsın..
Bugün nasılsınız? Kaldı 146 gün... Bazen moralli oluyorum şu kalan gunler hakkındakaydirigubbakcemile2,bazende iyice moralsiz:çok üzgünüm:..Ama bugun guzel bır gun bende yanlızca aşkımla saglıklı mutlu huzurlu bir gelecek hayali kurmak ıstıyorum..Moralsiz olmayalım çünkü bu bizim elimizde..Bizim moralsiz olmamızıN onlara bir faydası yok..Bir söz var ya hani; ben istemezsem hiç bir şey beni üzemez..Üzmeyelim kendimizi biz onlara lazımız:teytey::asigim:
eşimin yemin törenine 14 gün kaldı.kızımla çok özledik babamızı.onunda artık sesi titriyor bizimle konuşurken..inş çabuk geçer zaman ve atlatırız bu dönemide.
kızlar askeriyelerin içinde ptt ler varmış.kargoyla birşeyler gönderiliyormuş.bir arkadaşım nişanlısına kayseriden tunceliye her hafta pasta börek gönderiyormuş.1 günde gidiyormuş.bende acemilik dönemi geçince göndermeye başlayacağım kuru gidalardan.bakalım eline geçecekmi..