- 25 Aralık 2008
- 1.884
- 17
- Konu Sahibi divine_time
hihoyyytşafak_______21 hihoyyyt ama çoooooooookkkkkkkk özledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şafak 145 bugün hiç iyi değilim bende özlem bazen dayanılmaz oluyo nasıl geçer bu günler diyorum:çok üzgünüm:
Siz nasılsınız kızlar? Zaman geçmiyor,uyusam uyansam 5 ay geçmiş olsa diyorum:çok üzgünüm
kızlar Allah hepinizi tez zamanda hayırlısıyla sevdiceklerinize kavuştursun...
zordur asker yolu beklemek... onların tuhaflıklarını görmezden gelin... ilişkilerinizi yıpratmayın...
her ne kadar kısa dönem de olsa askerlik askerliktir... erkekler için önemlidir ve askerlik sonrası bunalıma girmekten müthiş keyif alırlar... buna da aldırmayın ; üzerlerine gitmeyin... sivil hayata adapte olmalarına izin verin ...
tecrübeyle sabittir :)
benimde keyfim yok defdefcim ilk tartışmamızı yaptık sağolsun yanisenağlama
şafak 145 bugün hiç iyi değilim bende özlem bazen dayanılmaz oluyo nasıl geçer bu günler diyorum:çok üzgünüm:
Siz nasılsınız kızlar? Zaman geçmiyor,uyusam uyansam 5 ay geçmiş olsa diyorum:çok üzgünüm:
Hadi moral verelim birbirimize CADIARZUfisfisfis
benimde keyfim yok defdefcim ilk tartışmamızı yaptık sağolsun yanisenağlama
Canım benim bir de madalyonu tersinden düşünelim..Şayet ben askerde olsaydım herhalde intikamımı ondan alırdım gıbı gelıyor ee o da öyle yapıcak insanın nazı en cok sevdıgıne gecermıskaydirigubbakcemile
Ben birazda bize yaptıklarını düşünüyorum ailelerine yapmıyorlar niye biliyomusun ilgiyi abartıyoruz bazen bu benim düşüncem tabii kş
Onun için sıkma canını gelip geçici anlık stresler bunlar ..Bu aralar onlara hep hı hı dicez zaten 3 dakikalık konusmalar ve zannımca özlemden ve görüsememekten kaynaklanan bir problemdir bu...
Allah'ım bize göstersin inşallah o günleri :çok üzgünüm:...............şafak 20............
Günaydın kızlar aslında tünaydında olabilirkaydirigubbakcemile3
Şafak 144 olmus bıle 44 te olucak 4 te ınş alkisalkisalkis
Dün gece sevgilim 23 de aradı aksam telefon etmıs duymadım diye uyumamıs aramıs kıyamam:asigim:
Ama benım sevgilim hep boyle hep ne yaptıgımı merak eder ıyı mı kötü mü bılmıyorum ılerıde gorecegız