Ksa dnem Askerlik...

Gunaydınlar arkadaslar...
ben açıklandıgı geceden beri aglıyorum.. üstelk ilk ögrenen ben oldum o nete gıremıyodu ben baktım gece 12de tuncelı yazıyo dıyemedım tlfda dılım tutulmustu sankı.. o geceden sonra hep agladım ama dun ve bugun daha ıyıyım arada kendımı rahatlatmaya calısıyorum içimizi ferah tutmazsak cok zor gecer bu 5ay ara ara krızlere tabııkıde gırebılırız ama önemli olan kendımızı perısan etmeden su 5 ayı atlatmak

cok doğru bende ilk ögrendigimde yıkıldım neden biz dedim çünkü etraftaki butun arkadaslarım rahat yerlere gitti ama sora allahın işi bu diyerek kabullendim.simdide sadece dualar okuyarak onu korumaya çalışıyorum

Aynı sekılde ogrenmısız... esımle ıkı ayrı laptoptan bakıyorduk cok yogun dıye belkı bırıne duser mısalı.. sonra olmadı neyse bu aksam bakamıcaz heralde dedı evın ıcınde dolanıyodu oglusla..
ben bı bakayım dedım bı baktım gırdı yazdım no fılan sayfa yavasca acıldı Allahım nereye bakıcagımı sasırdım heyecandan sonra tablonun en kosesınde cukurca hakkarıyı gordum sok oldum resmen saka gıbıydı bende hemen ıcerı kactım balkonda agladım cok sınırlerım bozuldu hemen herseyın en kotusu geldı aklıma..
ama Allahım ferahlıgını verdı alıstık ınanıyorum kı sagsalım gelecek, hepımızın eslerı...

evettt haklısınızz siz böyle söyleyince daha iyi anlıyorum mafoldumben hem adaş hem meslektaşız demekk hocam :) ben Bilgisayar öğretmeniyim maalesef sizin yaş kaçtı bu aradaa a.s.
yasdasız canım.. memnun oldum hocam :)

kızlar bigün daha bitti bende yatıyorumm nekadar erken yatarsak okadar cabuk gecer:) buarad aklıma bi fikir geldi zaman gecirmek için her gün birimiz hikayelerini anlatsın tanısma isteme söz nişan falan....vs. bizde dinleyip sorular soralım nasıl oldu nededi ne giydin gibi:) ne dersinizzzzzz
Bana uyar canım muhabbetı severım.. :)
kızlar yarında yiqenim askere qidiyor ya :gitme:bir kocam biri cok sevdiqm yiqenim ikiside o simd asker yeter ya aqlamayacaqım artık :eek:lmaz: turkbayragi

Bende yarın yada obur gun abımı gonderıyorum askere... cocukluk arkadası gıbıyız sankı aramızda 1 yas var... ınsallah o barı guzel yere dusse.. cunku uzun donem yapacak.. :KK43:

Son düzenleme:
cnm qüle qüle qitsin abinde benim yiqende bütün askerlede saqsalim qönsünler insallah.... cnm abinin nere cıktı

Son düzenleme:
cnm qüle qüle qitsin abinde benim yiqende bütün askerlede saqsalim qönsünler insallah.... cnm abinin nere cıktı

Insallah canım ınsallah.. daha nereye cıktıgı bellı degıl.. uzun donem oldugu ıcın gıderken bellı oluyor sanırım.. yarın gıdecek bakalım alırlarsa almazlarsa obur gun...

Insallah canım ınsallah.. daha nereye cıktıgı bellı degıl.. uzun donem oldugu ıcın gıderken bellı oluyor sanırım.. yarın gıdecek bakalım alırlarsa almazlarsa obur gun...

cnm belli oldu uzun dönemlerin nereye cıktıqı benim yiqeniminki 1haftadan belli oldu yarın safranbolu teslim olması qerektiqi için buqün cıkacak yola neden abiniki öyle oldu acaba yine hayırlı olsn

kızlar dün esimle konustum yemin töreni 11 eylüldeymiş. 12 agustostan sayarsam 30 gün sonra oluyor. 28 gün değilmiydi acemilik. izin kullanmazsa 17 ocakta gelecekmiş

doğum günü kutlu olsun canım
nice sağlıklı mutlu seneler geçirin birlikte

bizimde eşimin benim bebeğimizin doğum günleri sırayla
hiçbirindede yanımızda olamayacak
ne yapalım iyi olsunda

Teşekkür ederim canım a.s.
Bu sene böyle dayanacağız artık napalım mafoldumben

X