- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
- Konu Sahibi divine_time
senağlama
Hayirlisi olsun betuly. Gitmeye yakın son bir hafta cok stresli geciyor. Hele hele bir gun kala cok kotu olmustum ben.Askeriyede rahatligi yerine gore degisiyor. Benim sevgilim cep telefonu kullanamiyor.Ancak iki gunde bir konusabiliyoruz. Bizim nizamiyede çarşı da iki haftada bir.Arkadaslarimin sevgilileri her hafta sonu cıkarken çarşıya benim sevgilim 2 hafta bir cıkıyor Yemin toreninden once 3 yada 4 gunde bir konusabiliyorduk. Yemin toreninden sonra 2 gunde bir konusmaya basladik. Benim sevgilim izin kullanmayacak o yuzden cok ıyı bılmıyorum.Kısa donem 6 ay izin kullanmazsa 5 ay 5 gune dusuyor. Destek cok onemli, sen iyi olmalisinki onunda ici rahat etsin.Mektup da cok onemli. Bekliyorlar ne yazarsan yaz ama yinede yaz. Insallah rahat bir yere duser de rahat rahat gorusebilirsiniz ve rahat eder. Allah tum bekleyenlere sabır versin.
ilk gittiği günlerde ben çok kötü olmuştum ağlama krizlerine giriyordum senağlama senağlama
sesini duyunca telefonda ağlamaktan konuşamıyordum ama sonra topladım kendimi sonuçta onlar asker morale ihtiyaçları var şimdi alıştımm beklemeye benim sevgilim cep tel. kullanamıyor maalesef
acemilik bitinceye kadar da günde 3dk bile konuşamıyorduk :1no2: acemilik bitti rahatladık artık delikafadulden delikafadulden delikafadulden cep telefonu kullanamıyor ankesörlü telefondan akşamları 1 saate yakın konuşuyoruzz :sm_cool: :teytey: :dance:
Ayy cok duygulandım yıne arkadaslar yaa.. :çok üzgünüm:
Allah hepınıze, hepımıze sabır versın sag salım kavustursun ınsallah..
Gercekten yerıne gore degısıyormus.. guzel yerlere dusseler ıns... ankesorluden 1 saat konusmak super mıs ya masallah :))
bazı duydugum kısıler var ınternet basında gecırıyorlamır askerlıgı.. benım amca oglu oyle yapmıstı mesela..
Bırde mesleklerıne gore degısıyor sanırım.. masa bası ısı olanı yıne masa basına alıyorlarmıs sanırım oylemı ?
mesela benım esım malı ısler sorumlusu, muhasebe yanı.. masa bası olur dıye dusunuyoruz ama bılınmez tabı... :çok üzgünüm: