- Konu Sahibi divine_time
- #21.841
kızlar eşiniz,sevgilinz,nişanlınız askerdeyken tlf knuşmalarınız ne sıkılıkla oluyordu ben eşimden haber alamdan duramıyorum günlük konuşabiliyomuydunuz acemi birliğinde ilk gittiğinde kaç gün tlf açamadı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimde bu ay gidecek kısamı uzunmu olduğu henüz belli değil yarın sınava girecek ne zaman belli olur peki gideceği yer?
benim eşimde bu ay gidecek kısamı uzunmu olduğu henüz belli değil yarın sınava girecek ne zaman belli olur peki gideceği yer?
eşin eger kısa dönem gitmek istiyosa soruları yapmasın :)
şu foruma giriyorum da şu şafak panosuna yazacağım aklıma gelmezdi :) hatta bir kere bile tıklamamıştım bu başlıklara :)
öncelikle Allah hepinizi sevdiğine kavuştursun:) bir sorum olacak sizlere.. kısa dönem askerlik yapanlar 4 dönem mi asker oluyorlar 3 dönem mi? yani hani normalde atıyorum 92/1 92/2 falan olur ya onlar da o şekilde mi gidiyorlar ? bir yakınım nisanda ağustosta ve aralıkta olduğunu söyledi ve beni etkileyen bir durum sözkonusu.. bilenler cevaplarsa sevinirim..![]()