- 5 Mayıs 2010
- 47
- 10
- 288
- Konu Sahibi divine_time
-
- #21.701
benim sözlüm de Balıkesir Burhaniye de
acemi birliğinde 24 aralıkta yemin töreni varmış saat kaç gibi başlar kaç gibi biter acaba bilgisi olan var mı?
kızlar bişey sorucam size bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinicem.izmir amfibi komando birliğinde askerlik yapan arkadaşımın sevgilisine mektup gönderdik.bizistanbuldayız.1 hafta olmasına rağmen eline ulaşmamış mektup.istanbul-izmir arası bu kadar uzun sürmemesi gerekiyodu sanırım gitme işleminin.bu mektup işleri askeriyede nasıl dağıtılıyo bileniniz var mı acaba.yani tüm mektuplar toplanıp sadece belirli bir günde mi veriliyo acaba?
ben ankara dan artvin e gönderdim.tavsiyem bundan sonra ptt kargo ile göndermen.normal mektup çok uzun sürüyor.kargo ile 3 günde aps ile de 5 günde gitti benimkiler.ikisini de denedim yani ki normal posta çok daha uzun sürüyor.benimkini direk çağırıp eline vermişler.sizinki yoğun bölgedeyse sıkıntı olabilir.ama bundan sonra normal göndermemenizi tavsiye ederim
kargoyla 3 aps ile 5 günde gidiyorssa normal postayla 1 haftadan fazla sürmesi normal sanırım.ben acaba postada kayıp mı oldu mektubum diye düşünüp üzülmüştüm.postanedeki görevli 4 günde gider demişti ama sanırım o da kafadan atmış.çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için canım.içim rahatladı biraz.1-2 güne ulaşır herhalde eline
allah razı olsun
şafak 59..
kımse nıye yok burada..bır ben mıyım kısa dönemcıı..nerdesınıiizz??
tudors biz kısa dönemler burdayıızz gel sende :))
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...askere-gidecek-olanlar-1938.html#post18230110
şafak 59..
kımse nıye yok burada..bır ben mıyım kısa dönemcıı..nerdesınıiizz??
tudors biz kısa dönemler burdayıızz gel sende :))
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...askere-gidecek-olanlar-1938.html#post18230110
ben orayada geldım kı kımsecıkler yoktu o gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?