- 15 Eylül 2007
- 7.816
- 2
- 37
- Konu Sahibi divine_time
- #20.901
bitmiyor niye yamafoldumben
biter canım merak etme :1hug:
arada bir bizim topiğe gelde şükret haline :1hug:
şahsen şafak 424 :çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba herkese
sizin ne güzel az kalmış
benim nişanlım kışa gidicek kasım sonu ya da aralık başı
şimdiden asker yolu gözleyenlerin
gözleriaydın:)
biter canım merak etme :1hug:
canım sende dert etme bizim yaptığımız kadar askerlik yaptığında seninde 200 lere düşmüş olcak şafak :))
kızlar şfk:46 allahın ıznıyle 17maısta yanımızdaalar. ve 17 mayısta izine cıkıyorum tatile gdelım dırek dıyor kocişşş.. kuzum ben kociş; gökçeadaya gdelım deıdm varmı gden gören tavsıye vs. o dönem nasıl olur (küresel ısınma göz onunde tutarak)hihoyyyt
ben sevgilimde izmir foçada 17 mayısta geliyor...şafak 52 bitsin artık...çok özledim...
Ş:51 kııı ne 52 si doğan güneşi saymıyoruz canım hoşgeldin sende
bitiiiceeekkkkk başka yolu yoookkk 105 gün yemişiz 51 mi korkutcak bizi
Mrb arkadaşlarrr....benide alın aranıza .... bende asker eşiyimm.....kk ne 1 ay kadar önce üye oldum fakat hep kadın sağlığı bölümünde takılıyordum..burayı görmemiştim...görünce nasıl mutlu oldum anlatamam..bişeyler paylaşabileceğim beni anlayan birilerinin olduğunu görmek çok güzell
neyse eşim istanbul hadımköyde...17 mayıs akşamı evimizde olcak inşallah kociş...:teytey:
kızlar bende sizin gibiyim.gün sayıyorum.ya aslında gün saymıyorum.hafta sayıyorum.sırnaşık şeykızzlarr yarın 49 çoook mutluyum 4lü sayılara indik :))
merhaba herkese
sizin ne güzel az kalmış
benim nişanlım kışa gidicek kasım sonu ya da aralık başı
şimdiden asker yolu gözleyenlerin
gözleriaydın:)
size allah yardımcınız olsun ayyy kendimi bir an sizin yerinize koydumda...:1no2:biter canım merak etme :1hug:
aynı kaderi paylaşıyoruz canım.allah kolaylık versin.kızlar şfk:46 allahın ıznıyle 17maısta yanımızdaalar. ve 17 mayısta izine cıkıyorum tatile gdelım dırek dıyor kocişşş.. kuzum ben kociş; gökçeadaya gdelım deıdm varmı gden gören tavsıye vs. o dönem nasıl olur (küresel ısınma göz onunde tutarak)hihoyyyt
yok canım evli değilim henüz
haziranda düğün o bi şakayla yapıldı kaldı öyle değiştirmedim