- 15 Eylül 2009
- 897
- 0
- Konu Sahibi divine_time
- #20.621
guz ne iş canın sıkılınca kavga mı ediosun sen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama cok canım sıkıkkın gecen hafta bılıyon etmıs rahatlamıstım . Buseferde yan komsuyamı catsam
güz noooolllduuu korktun demi bizdeeennn :)))
allahım hiç beceremem kavgayı ya kahkaha atarım yada oturur ağlarım iki lafın belini kıramam kavgada
guz ne iş canın sıkılınca kavga mı ediosun sen :)
:roflol: olabilir işe yarıyosa yap en iyisi senin için
elvin gel güze dalalım yarın barışırız hep beraber rahat
guz kusura bakma ama bu ne havalar yok millete dalarım kavga ederim rahatlarım falan bu nedir
yaa... küçük dağları ben yarattım havaları.. iyi o zaman canı sıkılan gelsin sana çatsın olurmu yani
güz noooolllduuu korktun demi bizdeeennn :)))
allahım hiç beceremem kavgayı ya kahkaha atarım yada oturur ağlarım iki lafın belini kıramam kavgada
yok yok guz biz seni biraz rahatlatalım dedik ama sen cidden dalma modundasın lmaz: ben almayım kalsın.... hç gelemem artistliğe..
yok yok guz biz seni biraz rahatlatalım dedik ama sen cidden dalma modundasın lmaz: ben almayım kalsın.... hç gelemem artistliğe..
19 şubata belli olcak büyük günüm çok heyecanlıyım bugün rüyamda istanbul küçükyalıyo düşüyodu nasıl mutlu uyandım inşallah gerçekleşirDusunelım canım. Benımkı 3 gunmu 9 gunmu ızın yapcak bugun yarın bellı olcak. Olsunda ona gıre surprız hazırlarım. Senınkının durumu nezaman bellı olcak
valla böle bi süpriz hiç aklımda yoktu ama süper odu arabayı aldım elime döndürüp duruyodum ve 5 dakkada aklıma geldi yaptım koydum hemen verdim ve gittiler zamanımda yoktu zaten