- 16 Aralık 2009
- 4.717
- 9
- Konu Sahibi divine_time
- #20.361
günaydın canım sende hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
online olduğunu sembolize ediyor sanırım
benim sevgilimde kısa dönem yapacak fakat ben o kadar istiyorum ki yaş yükseldikçe iyice depreşti duygularım.. evlenmek, çocuk, yuva sahibi olabilmek.. bazen askerliği sallayıp sonra da gidebilir diye düşünüyorum acaba yanlış mı yapıyorum kızlar? :1no2:
hemde çok yanlış bak biz şimdi evlilere göre daha rahatız ama sevgili aşamasındakilere görede rahatız
istersek gidebiliyoruz ama sevigli olunca aile izin vermeyebilio
evli oluncada aynı evi paylaştığın adam gidio çok daha zor oluyo
tabi tercih ve hayat senin
online olduğunu sembolize ediyor sanırım
benim sevgilimde kısa dönem yapacak fakat ben o kadar istiyorum ki yaş yükseldikçe iyice depreşti duygularım.. evlenmek, çocuk, yuva sahibi olabilmek.. bazen askerliği sallayıp sonra da gidebilir diye düşünüyorum acaba yanlış mı yapıyorum kızlar? :1no2:
hemde çok yanlış bak biz şimdi evlilere göre daha rahatız ama sevgili aşamasındakilere görede rahatız
istersek gidebiliyoruz ama sevigli olunca aile izin vermeyebilio
evli oluncada aynı evi paylaştığın adam gidio çok daha zor oluyo
tabi tercih ve hayat senin
yok yok zaten 16mdan beri çalışıyorum bu sorun değil yanlızlıktanda korkmam aksine huzurlu ve güvenli gelir yanlızlık bana hepmerhaba . calısıp kendı ayaklarının ustunde durabıleceksen evlen . yanı esınaskere gıdınce kendı aılene veya esının aılesınde kalman gerekmıcekse yanı. duzenın bozulması cok kotu tavsıye etmem. ama calısıp ben esımede kendıme de bakarım dıyorsan evlen tabı nolcak sorun yapmaz. evde yanlız kalmaktan korkmam doyorsan yanı. okey
Gamıscım yazma ole 300 yaa