- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi divine_time
-
- #20.041
şuan eşim hiç duygusal değil denetimleri olcak diyee gerginnnnnnnnnnnnnnnn :1closedeyes: dün sende çok duygusaldın güz üm
belkıde haklısın ılarzucum ama sımdı ben erkek olsam sevgılımın ısmını leyla dıye vermem sonucta. zaten kafa buldugundan salladıgını dusunuyorduk. tesekkur edrım . zamanla ortaya cıkar bız sımdılık cevap vermeme kararı aldık
ay kızlar ya dun askımla msnden gorusurken
bolee gozlugu cıkarıp duyuglndı gozlerı kızardı gozlerını falan ovusturdu. benım askımı bıle duygulandırdıya askerlık helal olsun valla
şuan eşim hiç duygusal değil denetimleri olcak diyee gerginnnnnnnnnnnnnnnn :1closedeyes: dün sende çok duygusaldın güz üm
ay kızlar ya dun askımla msnden gorusurken
bolee gozlugu cıkarıp duyuglndı gozlerı kızardı gozlerını falan ovusturdu. benım askımı bıle duygulandırdıya askerlık helal olsun valla
aksam olunca ole oluyo gamısım ya. eve gıdıyorum. askım yok yanlız yanlız. oturup kalktıyımız yerler, yemek yedıgımız masa. askıdakı montu. duvarda kocaman duğun resımlerımız . gelde psikopata baglama
aksam olunca ole oluyo gamısım ya. eve gıdıyorum. askım yok yanlız yanlız. oturup kalktıyımız yerler, yemek yedıgımız masa. askıdakı montu. duvarda kocaman duğun resımlerımız . gelde psikopata baglama
ayy canım yaa ben şanslıyım o zaman yine sana göre şuan kendimi sanki nişanlıymısım gibi hissediyorum eski günlere geri döndüm :çok üzgünüm:
olabılır canım. ama ben aılemle yasayamazdım tekrar. 9 sene oluyo ben baba evınden cıkalı.sımdı kalabalıga gelemıyorum.
kıs güüüzz sen kaç yaşındassın anam yada kaç yaşında evlendin9 sene dion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?