- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbuldaki mağazasını ararsanız türkiyenin heryerine kargo yapıyorlar. kuru ciltler için supracolor fondoten yağlı ciltler için stick fondoten çok uygun. kullanımını ıslak süngerle yaparsanız hergün günlük makyajda kullanabilirsiniz. istediğiniz yoğunluğu siz ayarlayabilirsiniz. kesinlikle parlak doğal ve prüzsüz olacaktır cildiniz. tabiki cilt bakımınızı düzenli yapmanız gerekiyor. yani kullanmadan önce nemlendiricinizi sürmelisiniz. gece mutlaka temizlemelisiniz. kalıcı makyaj ürünü olduğu için terlemekle denizde havuzda çıkmayan ürünler. bu nedenle makyaj temizleme jeli yada losyonu ile temizlemelisiniz.
özellikle cilt lekeniz sivilce iziniz varsa kesinlikle kullanmalısınız.
ürünler pahalı ama inanın 60 tl olan fondoteni hergün kullanıyorum ve en az bir buçuk yılda bitiyor.
kötü kokuya gelince ürünlerin internette sahtesi çok var yada bayat ürün var. kendi mağazından almanızı öneririm.
bütün ürünlerini kullanıyorum. tek kelime ile mükemmel
Tv paint stick fondotenini kullandım çok başarılı fakat satıcı kız iyi oldu diyip cildimden daha koyu tonunu vermişti halbuki ben açık ton seviyordum yine de kullandım baya 70 lira gibi bir fiyatı var fakat 2 sene rahat giderkryolan almanyada üretilen bi ürünmüş genelde sinema dizi çekimlerinde kullanıldıgını duydum bilgisi olan varmı veya kullanan ?
arkadaşlar nereden alıyosunuz gözünüzü seveyim =) facede kozmetik satan sayfalarda bu ürünlerden çok sayıda var ama fiyatları sizin bahsettiklerinize göre çok düşük yani demek istediğim güvenemedim o sayfalara nereden alıyosanız banada bi söyleyiverin stik kapatıcısı bi kere yurt dışından hediye gelmişti gerçekten bayılmıştım tekrar kullanmak istiyorum
çok teşekkür ederim =)Ben bağdat caddesindeki mağazasından alıyorum fiyatları çok ucuz değil ama çok uzun süre dayanıyor kalıcı rujlarını da tavsiye ederim yemek yesen bile çıkmıyor