Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kryolan almanyada üretilen bi ürünmüş genelde sinema dizi çekimlerinde kullanıldıgını duydum bilgisi olan varmı veya kullanan ?
evet macdan bi kaç bişey aldım ama biraz tuzlu yavaş yavaş alıyorum :) yalnız kryolan makyajda hatikalar yaratıyor ya örneklere baktımda :)
bende kryolan urunlerını kullanıyorum ve kesınlıkle bu markayı onerıyorum.cok yogun bır makyaj denıelnlere bakmayın cıdden cıltte porselen etkısı yaratıyor ve kesınlıkle kalıtelı.ayrıca fıyatı fondoten 90 tl gıbı bır rakkam olması gerek fakat ıananın 1 sene bu sıze gdııyor.stıck olarak degıl ben supracolor olanları tavsıye edıyorum.stıck olarak kullanılan fondetenler genellıkle yuze golge verılırken kullanılıyor.daha once prof makyozluk egıtımı aldım ve ınan cılde hıcbır zararı yok senelerdır hergun yuzume suruyorum ve suana kadar kotu bır etkısını gormedım.ruj paletını fondotenını ve pudrasını kullandım ve artık vazgecemıecegım bır marka halını aldı.fontoten ıcın transparan fondoten tavsıye ederım.