• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kryolan Ürünleri Kullanıcı Yorumları

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
kryolan almanyada üretilen bi ürünmüş genelde sinema dizi çekimlerinde kullanıldıgını duydum bilgisi olan varmı veya kullanan ?

Günlük makyaj kullanımı için uygun bir ürün değil çok yoğun olduğu için temizliğini dikkatli yapmak gerek çok kaliteli ve mükemmel bir markadır fakat günlük makyajda pek tercih edilmez hem pahalı hemde cildini dikkatli temizlemezsen sorun olabilir

teşekkür ederim canım. çok fazla magazasıda yok her ilde bir tane oda büyükşehirlerde..

kryolan almanyada üretilen bi ürünmüş genelde sinema dizi çekimlerinde kullanıldıgını duydum bilgisi olan varmı veya kullanan ?

canım ben internette almıştım aşağıdaki paleti kryoln evet kalıcı ama neden bilmiyorum kokusu çok değişik pis yaa :( diğer ürünlerinden de öyle bi şikeyet varmı bilmiyorum . bence bulaşma boşver flormar al nebiliyim myblne al cecile al mac al mac al :)

Eklentiler

• $Cinema_Secrets_Ultimate_Lip_Palettes-m.jpg
    $Cinema_Secrets_Ultimate_Lip_Palettes-m.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 568
evet macdan bi kaç bişey aldım ama biraz tuzlu yavaş yavaş alıyorum :) yalnız kryolan makyajda hatikalar yaratıyor ya örneklere baktımda :)

evet macdan bi kaç bişey aldım ama biraz tuzlu yavaş yavaş alıyorum :) yalnız kryolan makyajda hatikalar yaratıyor ya örneklere baktımda :)

kryolanda pahalı cnm :) ama harikalrı yaratan makyajı yapan kişidir ßence nice harikaa yüzler var kullandığı ürünleri sruyorsun en basit en ucuz ürünler :)

aynen öyle canım nette bi çok video var örnek olarak japon bi kız makyajla adriana lima oldu resmen vs bi çok örnek :))

istanbuldaki mağazasını ararsanız türkiyenin heryerine kargo yapıyorlar. kuru ciltler için supracolor fondoten yağlı ciltler için stick fondoten çok uygun. kullanımını ıslak süngerle yaparsanız hergün günlük makyajda kullanabilirsiniz. istediğiniz yoğunluğu siz ayarlayabilirsiniz. kesinlikle parlak doğal ve prüzsüz olacaktır cildiniz. tabiki cilt bakımınızı düzenli yapmanız gerekiyor. yani kullanmadan önce nemlendiricinizi sürmelisiniz. gece mutlaka temizlemelisiniz. kalıcı makyaj ürünü olduğu için terlemekle denizde havuzda çıkmayan ürünler. bu nedenle makyaj temizleme jeli yada losyonu ile temizlemelisiniz.
özellikle cilt lekeniz sivilce iziniz varsa kesinlikle kullanmalısınız.
ürünler pahalı ama inanın 60 tl olan fondoteni hergün kullanıyorum ve en az bir buçuk yılda bitiyor.
kötü kokuya gelince ürünlerin internette sahtesi çok var yada bayat ürün var. kendi mağazından almanızı öneririm.
bütün ürünlerini kullanıyorum. tek kelime ile mükemmel

öncelikle teşekkür ediyorum bilgi için peki set halinde satılıyormu içinde fondötenden farından ruj allık hepsi bi şekilde :)

sanırım öyle bir set yok.
sizin tamamlamanıza yardımcı olurlar ama. onlar çok profesyonel makyaj yapıyorlar. gölgeleme için iki ton fondoten öneriyorlar.
benim tavsiyem. bir tane fondoten alın. varsa sevdiğiniz bir gözaltı kapatıcısı ve aydınlatıcı onlara devam edin (ben pastel magic touch kullanıyorum çok memnunum.yoksa birde göz altı için küçük fondotenleri var onlardan alın. birde sabitlemek için pudra alın yeterli. kendi farlarınızı eyeliner vs kullanmaya devam edin bittikçe ürünleriniz yavaş yavaş eyeliner limel far allık tamamlarsınız. ama hepsini biranda almanıza gerek yok eksiklerinizi tamamlayın. ama doğru fondoteni bulursanız inanın üründen çok mennun kalacaksınız. cildinizin alt ton rengini doğru belirleyip doğru rengi alın yeterki renk skalası çok geniş çünkü zenciler için bile renkleri var.

Ürünleri harika tek kelimeyle..ama denildiği gibi günlük kullanım için uygun değil cildi çok yorar

Bu markanın ürünlerini, kuzenimin düğününde kullanmıştık. Yani düğünde su bazlı makyajımızı Kryolan ile yaptılar. Tüm gün yüzümüzden bir gram eksilmedi, inanılmaz kalıcı ve hoş. Fakat, profesyonel kullanıma uygun ürünler bunlar. Gündelik kullanım için cildinizi yorar.

kalıcı makyaj istiyorsanız kesinlikle bu marka derim:)) ben tv stick föndetini kullanıyorum. Evet ürünleri pahalı ama bitmiyorkiii:) ben gecen sene 60 tl ye aldım ki bir föndeten için ortalama bir fiyata sahip. ve inanın hemen hemen hergün kullanmama rağmen hala yarısında..

Genelde düğün makyajlarında porselen makyaj diye geciyor. Ağlayın zırlayın gerekirse gelinlikle havuza atlayın yinede akmaz:)

benim merak ettiğim bazı arkadaslar ciltte leke yaptığını söyluyor. Tabi lekeyi tek bir nedene bağlamamak lazım ama bu tarz şikayetleri olan var mı??

bende kryolan urunlerını kullanıyorum ve kesınlıkle bu markayı onerıyorum.cok yogun bır makyaj denıelnlere bakmayın cıdden cıltte porselen etkısı yaratıyor ve kesınlıkle kalıtelı.ayrıca fıyatı fondoten 90 tl gıbı bır rakkam olması gerek fakat ıananın 1 sene bu sıze gdııyor.stıck olarak degıl ben supracolor olanları tavsıye edıyorum.stıck olarak kullanılan fondetenler genellıkle yuze golge verılırken kullanılıyor.daha once prof makyozluk egıtımı aldım ve ınan cılde hıcbır zararı yok senelerdır hergun yuzume suruyorum ve suana kadar kotu bır etkısını gormedım.ruj paletını fondotenını ve pudrasını kullandım ve artık vazgecemıecegım bır marka halını aldı.fontoten ıcın transparan fondoten tavsıye ederım.

kursuna gittim ben, doğal olarak ürünleri de hep burdan aldım. çok memnunum. transparan pudra özellikle. sinema için kullanılan ürünler zaten ayrı, günlük kullanabileceğin ürünlerde mevcut. fırçaları da çok iyi. öneririm.

bende kryolan urunlerını kullanıyorum ve kesınlıkle bu markayı onerıyorum.cok yogun bır makyaj denıelnlere bakmayın cıdden cıltte porselen etkısı yaratıyor ve kesınlıkle kalıtelı.ayrıca fıyatı fondoten 90 tl gıbı bır rakkam olması gerek fakat ıananın 1 sene bu sıze gdııyor.stıck olarak degıl ben supracolor olanları tavsıye edıyorum.stıck olarak kullanılan fondetenler genellıkle yuze golge verılırken kullanılıyor.daha once prof makyozluk egıtımı aldım ve ınan cılde hıcbır zararı yok senelerdır hergun yuzume suruyorum ve suana kadar kotu bır etkısını gormedım.ruj paletını fondotenını ve pudrasını kullandım ve artık vazgecemıecegım bır marka halını aldı.fontoten ıcın transparan fondoten tavsıye ederım.

supracolor çok yağlı bi ürün cildimde aşırı yağlanma yaptı karma bi cildim var çokta yağlı değil aslında sticklerde bu kadar yağlanma yapıyo mu acaba

ben göz altı kapatıcısını kullanıyorum bence super:) fiyatı 50 tl minicik ama uzun süre gidiyo önceden loreal alıyodum 35-40 tl arası ama çabuk bitiyodu:(

Back