fiyatı 53 tl civarındaymış şuan kullandığım fondöten daha pahalı olmasına rağmen çok süper kapatmıyor sivilce izlerini artı terleyince bozuluyor,yüzüme kazara değsemde bozuluyor sinir oluyorum..sen kullandın sanırım daylightcığım söylermisin terlemeye falan dayanıklımı, öyle elleyince yüzünü bozuluyor mu.??:içelim:
kryolan marka makyaj sevenler için günlükte kullanılarbilir. Ama doğal makyajı sevenlere biraz abartı kalabilir. En önemli nokta bunun stick concealırınıda kullansan fondoteninide kullansan kryolanın fixatör toz pudrasını üstüne geçmen gerekir yoksa cildin yağlı olduğu için parlama yapar.
geçenlerde kuaförümdeki makyöz kızla konuştum,kryolan ın su bazlı olduğunu ve önerdiğini söyledi önce sonra cildim akneye meğilli deyince tavsiye etmedi...bende herzamanki fondötenimden terlemeyle bozulduğu için memnun değilim yoksa kapatıcılığı gayet iyi değiştirmeyip makyaj sabitleyici ile fixlesem mi diyorum ama hergünde makyaj sabitleyici sprey zararlı mı fikrim yok tabii...sen nedersin??
Canım normal fondoteninden memnunsan değiştirme. Ama akmaması için fixatör kullan derim kendimde de muhakkak gündüzde olsa kullanıyorum özellikle burun ve kenarlarında çenede alında çok işe yarar. Arada bir gün içinde bir selpaklada seni rahatsız eden yağlı bölgeleri tampon haraketleriyle al. Fixatör sivilce yapmaz çünkü yağlı bir yapısı yok. Senin her halukarda fondotenle de olsa gözeneklerin bir şekilde kapanıyor. Eğer uzun süre gözenekler kapalı kalırsa ve cildin sivilceye eğilimliyse ancak o şekilde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?