Kruvaze tülüm

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
ahh ahh sizde olmasanız kimse sorcam yaf metre hesabı tül aldım kendim diktireceğim. evim gri siyah beyaz . bende tülü beyaz severim aama çok çiğ durmasın diye kırık beyaz aldım eve bi geldim anaaa krem rengiymiş ya bu dedim aman allahım şimdi nolcak filan derken neyse değiştiremeyeceğime göre o olcak mecburen sizce gri fon predeye krem tül olur bide ben o tülü kruvaze tül yaptırcam ama kararsızın sizce düz tülmü diktireyim yoksa kruvaze mi ?? bide krem kalsın mı yoksa beyazla değiştiresem mii???

çok krem değilse kalsın derim daha zengin duruyor krem rengi ama bilemiyorum bende krem rengi diye aldım rengi çok kötü duruyor kirli gibi sarıya yakın benimki değişik ya inşallah seninki öyle değildir. beyaza yakın kremse güzeldir.

çok krem mi bilemiyorum bende tülün yanında beyaz kağıt havlu koydum öyle resmini çektim nasıl ?*

Eklentiler

• $250920112272.webp
    100,5 KB · Görüntüleme: 160
benım tülümde krem rengıydı kruvaze yaptırdım muhtesem durdu hele alttan guneslıgı topladıgın zaman süper duruyo

saol canım katılıyorum muhteşem duruyor ama kruvaze tülün modası geçti diyolar ama bakıyorum tüm perdecilerin vitrinlerinde hala kruvaze tüller var bilemedim ki geçti mi bunun modası ben çok beğeniyodum

o tam krem rengi bir tül diil. zaten eskisi gibi artik koyu krem rengi tüller kalmadi. o tülün rengi ekru(kırık krem) olarak geçer. zaten bu tülü sen pencerene astınmı arkadan gelen ısıkla birlikte onunda renginin açıldığını göreceksindir.yani beyaz tül zaten şu andaa moda diil. o tülü al ve hemen kruvaze yaptır derim

ayy canım benim saol yaptırcam ama kruvazenin modası geçti diyolar dahada doğrusu önceden birlikte bayıla bayıla baktığımız arkadaşlar bu modele ben yaptırmaya karar verince ''yok be fazla güzel diil sen en iyisi düz tül diktir'' diyolar neden ki modası mı geçti yani

valla kim ne derse desin modası geçse de geçmese de bence çok şık oluyo.
bende kesinlikle salonuma yaptırmayı düşünüyorum.
altına da stor perde.

bence tülün rengi krem değil, kırık beyaz. değiştirme derim, süt beyaz çok çiğ durur. ben de yeni evime taşınacağım kırık beyaz alıcam tüllerimi, kruvazenin de modasının geçtiğine inanmıyorum çok şık duruyor.eğer ilerde sıkılırsan , düz hale de çevirebilirsin. sevgiyle kal.

teşekkür ederim canım ben de tüllerimi perdeciye verdim kruvaze diktiriyorum cuma günü teslim alıcam resimlerini eklerim k.i.b

kruvaze nasıl oluyor ceyocum ben bilmiyorum da tülün güzelmiş. ben de perde alıcam da metresi ne kadar nerden aldın vs. bilgileri alabilir miyim :)

bayanlar, aranızda stor perde + kruvaze tül yaptıran varsa maliyetini yazabilirmi?
bende yaptırcam, ama şu anda oturduğum yer küçük bir ilçe o yüzden kazıklanmak istemiyorum :)))
3.5-4 metre ortalama fiyatını yazarsanız sevinirim.

arkadaşlar en sonunda perdemi diktirdim bugün astım çok güzel oldu bayıldımmmm bi ara resmini çekip koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…