• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kruvaze perde kullananlar...

angel_86

böcüğüm
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
592
3
96
İstanbul
arkadaşlar oturma odama kruvaze perde yaptırmak istiyorum.evlerinde kullananlar varsa yardımcı olabılırler mı?kullanımında bı zorluk varmı.mekanızmalı oldugunu bılıyorum yıkarken zor oluyormu?bu konuda tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım canlarım.a.s...

isteğim perde modeli şu şekilde arkadaşlar.fotografı internetten buldum...
kruvazeperdemodelleriqu.jpg

Son düzenleme:
arkadaşım yeni evlendi o yaptrmış canım kolay diyor kullanımı için.bende haziranda evlenicem bende yaptırıcam inşallah.salon camlarım yere kadar.ikisinede yaptırmayı düşünüyorum.

arkadaşlar fikir verseniz bana bu hafta yaptırıcamda...çokk kararsız kaldım.yardımcı olunnn :çok üzgünüm:

arkadaşım benim salon perdem kruvaze.aynı bu şekilde.mekanizmalı.ben daha yeni evli olduğum için yıkamadım henüz.ama aynısından annemde kullanıyor 2 yıldır kaç kere yıkadık taktık hiçbir zorluğu yok ,sadece takarken zor oluyor biraz bütün olduğu için,tek başına takmak zor olur.ama yine de gözünde büyüttüğün kadar korkulacak birşey değil.ben de ondan bildiğim için yaptırdım.iyiki de yaptırmışım diyorum.benimki bi de kendinden pullu akşam olunca ışıkda öyle güzel görünüyorki,değer valla yaptır yaptırzemuszemus

arkadaşım benim salon perdem kruvaze.aynı bu şekilde.mekanizmalı.ben daha yeni evli olduğum için yıkamadım henüz.ama aynısından annemde kullanıyor 2 yıldır kaç kere yıkadık taktık hiçbir zorluğu yok ,sadece takarken zor oluyor biraz bütün olduğu için,tek başına takmak zor olur.ama yine de gözünde büyüttüğün kadar korkulacak birşey değil.ben de ondan bildiğim için yaptırdım.iyiki de yaptırmışım diyorum.benimki bi de kendinden pullu akşam olunca ışıkda öyle güzel görünüyorki,değer valla yaptır yaptırzemuszemus

cnm benim çok tşk ederim.şimdi daha da ikna oldum.tatlım fotografını ekleme şansın varsa ekleyebılırmısın.a.s.

angel bu konuyu actgın çok iyi olmus çünkü bende çok begenıyorum bu perdeleri.benim evımın salon camları yere kadar bu perdeden düşünüyorum.kullanan arkadaslara kendılıgınden pulları olanlar yıkanınca zarar görmuyor mu? bir de bu modeli fransiz güpüründen mi yapıyorlar?

Çok zor ya..Benim salonumda var.ınnaılmaz zor.Kayınvalidemde de var o yıkarken o kadar zorlandı ki şimdi benim gözümde büyüyor yıkamak..
Katlamalı mekanizmalılar daha basit babamlarda olduğu için biliyorum.

arkadaşlar ben perdeyi yaptırdım.bugün montajını yaptılar.benim çok içime sindi.ve mekanızmasında bi zorluk olmadıgını gordum.perdelerde halka yok cırt cırtlı mekanızmaya o sekılde takıyorsun.ve mekanızmada ıpler var onları perdede ayrılmıs olan ufak delıklerden gecırıp ucuna dugum atıyorsun ıste bu kadar.hıc buyutulecek kadar degılmıs.bu arada yarın fotosunuda burada sızlerle paylasırım.herkese tskler...

çok şık olmuş canım güle güle kullan.

Back
X